Gebze'de Kaza!

Gebze 27.11.2017 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Kaza!

Gebze'de 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Eskihisar kavşağında Nedim Yılmaz'ın (46) kullandığı 41 UR 946 plakalı otomobil,  Fatih Atalay Şıkoğlu (27) yönetimindeki 55 GM 832 plakalı otomobil ve Yaser Khasim (31) idaresindeki 34 MM 951 plakalı otomobil, kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada Sevim Şıkoğlu,  Pınar Şıkoğlu, Metehan Şıkoğlu,  Suriye uyruklu Lulia Khasim, Ömer Khasim, Mahmut Khasim ile Batoul Badenjki yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla daha sonra  Gebze  Fatih Devlet Hastanesi ve  Darıca  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Gebze'de 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Eskihisar kavşağında Nedim Yılmaz'ın (46) kullandığı 41 UR 946 plakalı otomobil,  Fatih Atalay Şıkoğlu (27) yönetimindeki 55 GM 832 plakalı otomobil ve Yaser Khasim (31) idaresindeki 34 MM 951 plakalı otomobil, kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Kazada Sevim Şıkoğlu,  Pınar Şıkoğlu, Metehan Şıkoğlu,  Suriye uyruklu Lulia Khasim, Ömer Khasim, Mahmut Khasim ile Batoul Badenjki yaralandı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla daha sonra  Gebze  Fatih Devlet Hastanesi ve  Darıca  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.