Gebze’de Kırımlıları Buluşturan Etkinlik!

Gebze 28.12.2017 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Kırımlıları Buluşturan Etkinlik!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, bir kahvaltı buluşması düzenledi.

Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltıya, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Suavi Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Şube Başkanı Şerife Orak ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Şube Başkanı Yunus Güneri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Çiftlikköy Şube Başkanı Zeki Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Turgut Güngez ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sezer Nilgün Aydın katıldı. Düzenlenen buluşmada Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şube Başkanı Şerife Orak bir konuşma yaptı. Aydın, “Birlik beraberlik içinde düzenlediğimiz buluşma etkinliğimize katılan diğer şube başkanlarıma, dernek üyelerimize ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum. KIRIM KÜLTÜRÜ TANITILDI Bugün burada beraberliğimizi göstermek için toplandık. Düzenlenen birlik-beraberlik etkinlikleri bugünle sınırlı kalmayacak. Sürekli bir araya gelerek Gebze’de yaşayan Kırımlıları buluşturacağız. Biz Kırımlılar olarak, Kırım’da yaşayan dostlarımızın yanındayız.” dedi. Şube Başkanı Şerife Orak konuşmasının ardından, dernek şubesinin çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan bilgilendirmenin ardından Kırım Tatar şarkıları söylendi. Düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlara Kırım kültürü tanıtıldı. Kırım’da işgal altında olan topraklara da değinen şube başkanları yapılabilecek projeler için görüşmeler gerçekleştirdiler. 
Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, bir kahvaltı buluşması düzenledi.

Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltıya, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şube Başkanı Suavi Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Şube Başkanı Şerife Orak ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Şube Başkanı Yunus Güneri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Çiftlikköy Şube Başkanı Zeki Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Turgut Güngez ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sezer Nilgün Aydın katıldı. Düzenlenen buluşmada Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şube Başkanı Şerife Orak bir konuşma yaptı. Aydın, “Birlik beraberlik içinde düzenlediğimiz buluşma etkinliğimize katılan diğer şube başkanlarıma, dernek üyelerimize ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum.

KIRIM KÜLTÜRÜ TANITILDI

Bugün burada beraberliğimizi göstermek için toplandık. Düzenlenen birlik-beraberlik etkinlikleri bugünle sınırlı kalmayacak. Sürekli bir araya gelerek Gebze’de yaşayan Kırımlıları buluşturacağız. Biz Kırımlılar olarak, Kırım’da yaşayan dostlarımızın yanındayız.” dedi. Şube Başkanı Şerife Orak konuşmasının ardından, dernek şubesinin çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan bilgilendirmenin ardından Kırım Tatar şarkıları söylendi. Düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlara Kırım kültürü tanıtıldı. Kırım’da işgal altında olan topraklara da değinen şube başkanları yapılabilecek projeler için görüşmeler gerçekleştirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.