Gebze’de koordinasyon toplantısı!

Gebze 20.11.2017 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de koordinasyon toplantısı!

Gebze’de TOKİ yatırımları detaylı bir şekilde ele alındı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, TOKİ yetkililerinin de yer aldığı toplantıda Gebze’de projeleri masaya yatırdı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gebze’de koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Hafta sonu programlarını ilimize ayıran Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Darıca’da gerçekleştirdiği STK buluşmasından sonra Gebze’ye geldi. İlimizde ki hemen hemen her programında Gebze’ye uğramayı ihmal etmeyen ve tüm projeleri yakından Başbakan Yardımcısı Işık, yatırım koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve TOKİ yetkilileri de katıldı. TOKİ VE 2B MESELESİ Koordinasyon toplantısında ağırlıklı olarak TOKİ projeleri ele alındı. TOKİ’nin Gebze’ye yaptığı yatırımların yanı sıra önümüzde ki günlerde planladığı projeler detaylıca masaya yatırılırken en önemli konulardan birisinin de 2B arazilerinin olduğu öne sürüldü. Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerini ilgilendiren, TBMM Gündemine de yansıyan 2B arazileri ve Kentsel Dönüşümle ilgilim olarak da Başbakan yardımcısı Işık, TOKİ yetkililerinden bilgi alırken, Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker de gelinen durumla ilgili bilgi verdi. 
Gebze’de TOKİ yatırımları detaylı bir şekilde ele alındı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, TOKİ yetkililerinin de yer aldığı toplantıda Gebze’de projeleri masaya yatırdı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gebze’de koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Hafta sonu programlarını ilimize ayıran Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Darıca’da gerçekleştirdiği STK buluşmasından sonra Gebze’ye geldi. İlimizde ki hemen hemen her programında Gebze’ye uğramayı ihmal etmeyen ve tüm projeleri yakından Başbakan Yardımcısı Işık, yatırım koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve TOKİ yetkilileri de katıldı.

TOKİ VE 2B MESELESİ

Koordinasyon toplantısında ağırlıklı olarak TOKİ projeleri ele alındı. TOKİ’nin Gebze’ye yaptığı yatırımların yanı sıra önümüzde ki günlerde planladığı projeler detaylıca masaya yatırılırken en önemli konulardan birisinin de 2B arazilerinin olduğu öne sürüldü. Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerini ilgilendiren, TBMM Gündemine de yansıyan 2B arazileri ve Kentsel Dönüşümle ilgilim olarak da Başbakan yardımcısı Işık, TOKİ yetkililerinden bilgi alırken, Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker de gelinen durumla ilgili bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.