19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de kum yüklü tır devrildi

Gebze 03.11.2016 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de kum yüklü tır devrildi

Gebze'de, kum yüklü tırın devrilmesi sonucu D100 karayolunda ulaşımda bir süre aksamalar yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze Sultan Orhan Mahallesi D 100 karayolu Ankara istikametinde Murat Şengül’ün kullandığı 54 RA 414 plakalı kum yüklü tır aynı istikamette olan Murat Koçak’ın idaresindeki 34 AP 3172 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Daha sonra bariyerlere çarparak durabilen kum yüklü tır devrildi. Tırın çarptığı hafif ticari araçta büyük hasar meydana gelirken, sürücü Murat Koçak kazadan yara almadan kurtuldu.Tırın kasasında bulunan kumların dökülmesi nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Karayolu, belediye temizlik ekiplerinin kumları temizlemesi sonucu yeniden trafiğe açıldı.  
Gebze'de, kum yüklü tırın devrilmesi sonucu D100 karayolunda ulaşımda bir süre aksamalar yaşandı.


Alınan bilgiye göre, Gebze Sultan Orhan Mahallesi D 100 karayolu Ankara istikametinde Murat Şengül’ün kullandığı 54 RA 414 plakalı kum yüklü tır aynı istikamette olan Murat Koçak’ın idaresindeki 34 AP 3172 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı.
Daha sonra bariyerlere çarparak durabilen kum yüklü tır devrildi. Tırın çarptığı hafif ticari araçta büyük hasar meydana gelirken, sürücü Murat Koçak kazadan yara almadan kurtuldu.Tırın kasasında bulunan kumların dökülmesi nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.
Karayolu, belediye temizlik ekiplerinin kumları temizlemesi sonucu yeniden trafiğe açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.