Gebze’de Kur’an ziyafeti yaşanacak!

Gebze 27.11.2019 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de Kur’an ziyafeti yaşanacak!

Çoban Mustafa Paşa Vakfı, Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenliyor. Çoban Mustafa Paşa Vakfı yönetimi tüm Gebzelileri kulakların pasını silecek olan Kur’an ziyafetine davet etti. Çoban Mustafa Paşa Vakfı, Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Müftülüğü ile ortaklaşa Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenliyor. Çoban Mustafa Paşa Hazretleri ve külliyede hizmet etmiş ecdadın ruhuna okutulacak olan Kur’an-ı Kerim ziyafetinde birçok hafız, güzel sesleri ve kıraatleriyle kulakların pasını silecek. Mustafa Paşa Camii’nde 30 Kasım cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak ve öğle namazına kadar sürecek olan programın sonunda katılımcılara ikramda bulunacak. Çoban Mustafa Paşa Vakfı yönetimi kulakların pasını silecek olan Kur’an ziyafetine tüm Gebzelileri davet etti.      

Çoban Mustafa Paşa Vakfı, Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenliyor. Çoban Mustafa Paşa Vakfı yönetimi tüm Gebzelileri kulakların pasını silecek olan Kur’an ziyafetine davet etti.

Çoban Mustafa Paşa Vakfı, Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Müftülüğü ile ortaklaşa Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenliyor. Çoban Mustafa Paşa Hazretleri ve külliyede hizmet etmiş ecdadın ruhuna okutulacak olan Kur’an-ı Kerim ziyafetinde birçok hafız, güzel sesleri ve kıraatleriyle kulakların pasını silecek. Mustafa Paşa Camii’nde 30 Kasım cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak ve öğle namazına kadar sürecek olan programın sonunda katılımcılara ikramda bulunacak. Çoban Mustafa Paşa Vakfı yönetimi kulakların pasını silecek olan Kur’an ziyafetine tüm Gebzelileri davet etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.