Gebze’de Kural İhlaline Geçit Yok

Gebze 25.08.2019 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de Kural İhlaline Geçit Yok

2019 yılının 8 ayında İzmit ve Gebze'de Engelli Araç Park yerlerini işgal eden 850 araç hakkında cezai işlem uygulandı.

Engelli olmayan sürücüler, engelli vatandaşlara tahsis edilmiş park yerlerini işgal ederek, engellilere sunulmuş hakkı gasp ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası, kent genelindeki otoparklarda engelli park yerlerini işgal eden araçlar ile ilgili denetimlerini sıkı bir şekilde gerçekleştiriyor. Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri görev alanı içerisinde olan İzmit ve Gebze ilçelerinde, 2019 yılının ilk 8 ayında engelli kartı bulunmadığı halde engelli otoparkına çekilen 850 aracı çekici araç vasıtasıyla kaldırdı. CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR İzmit ilçesi şehir merkezi, Sekapark ve Gebze ilçe merkezinde denetimlerini sıkı bir şekilde gerçekleştiren Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri çalışmalarını Trafik Polisi ile birlikte yürütüyor. Engelli otoparkına çekildiği tespit edilen araçlar, emniyet güçlerine bildirilerek cezai işlem uygulaması yapılıyor. Cezai işlem sonrasında araçlar, Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri tarafından Yediemin Otoparkı’na çekici araçlar vasıtası ile götürülüyor. 153’E İHBAR EDİN Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, engellilere ayrılan park yerlerine usulsüz olarak park eden engelsiz araç sahiplerinin araçlarını 2918 Sayılı Trafik Kanunu ve Belediye emir ve yasakları hükümlerince Yediemin Otoparkına çekiyor. Engelli park yerlerinin engelsiz vatandaşlar tarafından işgal edilmemesi için duyarlı vatandaşlar, engellilere ait park yerlerinin işgal edilmesi durumunda Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezi olan 153’ü arayabilir.
2019 yılının 8 ayında İzmit ve Gebze'de Engelli Araç Park yerlerini işgal eden 850 araç hakkında cezai işlem uygulandı.

Engelli olmayan sürücüler, engelli vatandaşlara tahsis edilmiş park yerlerini işgal ederek, engellilere sunulmuş hakkı gasp ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası, kent genelindeki otoparklarda engelli park yerlerini işgal eden araçlar ile ilgili denetimlerini sıkı bir şekilde gerçekleştiriyor. Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri görev alanı içerisinde olan İzmit ve Gebze ilçelerinde, 2019 yılının ilk 8 ayında engelli kartı bulunmadığı halde engelli otoparkına çekilen 850 aracı çekici araç vasıtasıyla kaldırdı.

CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

İzmit ilçesi şehir merkezi, Sekapark ve Gebze ilçe merkezinde denetimlerini sıkı bir şekilde gerçekleştiren Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri çalışmalarını Trafik Polisi ile birlikte yürütüyor. Engelli otoparkına çekildiği tespit edilen araçlar, emniyet güçlerine bildirilerek cezai işlem uygulaması yapılıyor. Cezai işlem sonrasında araçlar, Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri tarafından Yediemin Otoparkı’na çekici araçlar vasıtası ile götürülüyor.

153’E İHBAR EDİN

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, engellilere ayrılan park yerlerine usulsüz olarak park eden engelsiz araç sahiplerinin araçlarını 2918 Sayılı Trafik Kanunu ve Belediye emir ve yasakları hükümlerince Yediemin Otoparkına çekiyor. Engelli park yerlerinin engelsiz vatandaşlar tarafından işgal edilmemesi için duyarlı vatandaşlar, engellilere ait park yerlerinin işgal edilmesi durumunda Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezi olan 153’ü arayabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.