Gebze’de ‘macera’ tam gaz!

Gebze 05.11.2016 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de ‘macera’ tam gaz!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinin başında gelen ve çalışmaların hız kesmeden sürdüğü Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda; 510 metre uzunluğundaki dağ kızağı parkurunda rayların montajı işlemlerine başlandı

    DAĞ KIZAĞI PARKURU BAŞLADI Gebze adım adım ‘macera’ya doğru… Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli ve marka projeleri arasında ilk sırada yer alan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in sık sık ziyaret ederek yerinde çalışmaları denetlediği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda dağ kızağı sistemlerinin inşa çalışmalarına başlandı. Dağ kızağı sistemlerinin raylarının parkura döşenmesine başlandığı Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda, 510 metre uzunluğunda dağ kızağı parkuru yer alacak. EŞSİZ KÖRFEZ MANZARASI Yanı başında tarihi Eskihisar Kalesi’ne komşu bir konumda yer alan Macera ve Aksiyon Parkı’nın Osman Gazi Köprü ile birlikte eşsiz Körfez manzarası da dikkat çekiyor. Araç yolunun yanı sıra yürüyüş yollarında da son kaplama imalatlarına başlanılan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda peyzaj düzenlemeleri de aynı hızla sürüyor. Parkura uygun olarak belirlen ağaç ve bitki türlerinin gerçekleştirildiği macera ve aksiyon parkında sulama sistemleri yapımı da tamamlanmak üzere. Çocuk oyun gruplarının montaj çalışmalarının devam ettiği Macera ve Aksiyon Parkı’nda tırmanma parkurlarına ilişkin altyapı çalışmalarına da başlandı. İÇERİSİNDE YOK YOK! Toplam 103 dönüm arazi üzerine konuşlandırılacak Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nın en kısa sürede tamamlanarak Gebzelilerin ve bölgenin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kocaeli’mize, Gebze’mize yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını düşündüğümüz Macera ve Aksiyon Parkı tamamlandığında bölgesinde de önemli bir merkez haline gelecek. Osman Hamdi Bey Müze evinin koruluk alanında yapılan düzenleme ve Eskihisar Macera Parkımızın tamamlanmasının akabinde, Tarihi Eskihisar Kalesi’nin de çevre düzenlemesini de yaparak Eskihisarımızı tam anlamıyla bir marka haline dönüştüreceğiz. ENGELLİLER DE UNUTULMADI Kafeterya alanları, restaurantı, botanik bahçeleri, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlenebileceği dağ kızakları, tırmanma alanlarının yanı sıra engelli kardeşlerimizin de rahatça yararlanabilecekleri bir alan haline gelecek macera ve aksiyon parkımızı en kısa sürede tamamlayarak Gebze’mizin ve bölgemizin hizmetine açmak istiyoruz” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinin başında gelen ve çalışmaların hız kesmeden sürdüğü Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda; 510 metre uzunluğundaki dağ kızağı parkurunda rayların montajı işlemlerine başlandı

 

 

DAĞ KIZAĞI PARKURU BAŞLADI

Gebze adım adım ‘macera’ya doğru… Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli ve marka projeleri arasında ilk sırada yer alan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in sık sık ziyaret ederek yerinde çalışmaları denetlediği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda dağ kızağı sistemlerinin inşa çalışmalarına başlandı. Dağ kızağı sistemlerinin raylarının parkura döşenmesine başlandığı Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda, 510 metre uzunluğunda dağ kızağı parkuru yer alacak.

EŞSİZ KÖRFEZ MANZARASI

Yanı başında tarihi Eskihisar Kalesi’ne komşu bir konumda yer alan Macera ve Aksiyon Parkı’nın Osman Gazi Köprü ile birlikte eşsiz Körfez manzarası da dikkat çekiyor. Araç yolunun yanı sıra yürüyüş yollarında da son kaplama imalatlarına başlanılan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda peyzaj düzenlemeleri de aynı hızla sürüyor. Parkura uygun olarak belirlen ağaç ve bitki türlerinin gerçekleştirildiği macera ve aksiyon parkında sulama sistemleri yapımı da tamamlanmak üzere. Çocuk oyun gruplarının montaj çalışmalarının devam ettiği Macera ve Aksiyon Parkı’nda tırmanma parkurlarına ilişkin altyapı çalışmalarına da başlandı.

İÇERİSİNDE YOK YOK!

Toplam 103 dönüm arazi üzerine konuşlandırılacak Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nın en kısa sürede tamamlanarak Gebzelilerin ve bölgenin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kocaeli’mize, Gebze’mize yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını düşündüğümüz Macera ve Aksiyon Parkı tamamlandığında bölgesinde de önemli bir merkez haline gelecek. Osman Hamdi Bey Müze evinin koruluk alanında yapılan düzenleme ve Eskihisar Macera Parkımızın tamamlanmasının akabinde, Tarihi Eskihisar Kalesi’nin de çevre düzenlemesini de yaparak Eskihisarımızı tam anlamıyla bir marka haline dönüştüreceğiz.

ENGELLİLER DE UNUTULMADI

Kafeterya alanları, restaurantı, botanik bahçeleri, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlenebileceği dağ kızakları, tırmanma alanlarının yanı sıra engelli kardeşlerimizin de rahatça yararlanabilecekleri bir alan haline gelecek macera ve aksiyon parkımızı en kısa sürede tamamlayarak Gebze’mizin ve bölgemizin hizmetine açmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.