19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Maruf Akademi Başlıyor

Gebze 25.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Maruf Akademi Başlıyor

Gebze Çoban Mustafa Paşa Vakfı’nda Lise 1 ve Lise 2 erkek öğrencilerine bir yıl boyunca burslu kurs verilecek.

Verilecek kurs hakkında bilgilendirmede bulunan Gebze Çoban Mustafa Paşa Vakfı Müdürü Mehmet Çakır, “İnsanoğlu tek düze bir varlık değildir hayal gücü düşünce yoğunlaşma tasarlama gibi kabiliyetlerin bahşedildiği emsalsiz ve sürekli değişen gelişen bir varlıktır Bu nedenle kazanacağı her farklı bakış açısı yenidünyalara açılan kapılar gibidir. İşte bu noktada MARUF AKADEMİSİ eğitim sistemi katılımcı öğrencilerine farklı bakış açılarını psikolojiyi araştırma ve geliştirmeyi deneyerek tecrübe etmeyi öğretileni yaşatmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. SÖZLÜ MÜLAKAT VAR Bilinen eğitim sistemlerini sınavları imtihanları notları unutun Maruf Akademisi programında ecdadımızın okullarda serlevha olarak yazdığı gibi burada hiçbir kuş yüzmeye hiçbir balık uçmaya zorlanmaz. Öğrenciler ekseriyetle öğrendiklerini bir zaman sonra unuturlar. Aslında unutmak diye bir şey yoktur.  Beynin tutmayı istemediği bilgiler arka plana atmasıdır bu. Maruf Akademisi programında öğrenciler not kaygısı ile eğitime tabi tutulamazlar. Öğrenmek isteği ile gelen öğrenciler eğitimlere alınır. Bu nedenle öğrenci alımlarımızı sözlü mülakat şeklinde yapıyoruz. 1 YIL BOYUNCA Maruf Akademisi programında eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz kendilerine ait bakış açılarıyla projeler üretebilen tasarılarını geliştirebilen sosyal olarak özgüven sahibi bireyler olarak mezun olurlar. Atık onlar geleceğin Mimar Sinanları, İbni Sinaları olma yolunda ideal sahibi nitelikli ve kendi öz değerleri harmanlaşmış çift kanatlı kuşlardır. Gelecek sadece düşünen değil düşündüklerini hayata geçirebilen ve geliştirebilenlerin olacaktır. Program Gebze Çoban Mustafa Paşa Vakfı Merkezli olarak paydaş kurumlardan istifade ile yürütülecektir. Programın süresi 1 yıldır.  Eğitimler cumartesi [tam gün ] ve Pazar [yarım gün ] yapılacaktır. Program sadece erkek öğrencilere yöneliktir. Programa devamlılık zorunludur. Öğrencinin 1 yıl içinde 5 gün devamsızlık hakkı bulunmaktadır. İki hafta mazeretsiz programa katılmayan öğrenci 3.hafta devamsızlığı ile öğrencinin programla ilişkisi kesilir. Programımız bursludur.  Öğrencilerden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Devamsızlık ve özel programlarda verilen bedeller gelinmemesi durumunda kesilecektir.” dedi.
Gebze Çoban Mustafa Paşa Vakfı’nda Lise 1 ve Lise 2 erkek öğrencilerine bir yıl boyunca burslu kurs verilecek.

Verilecek kurs hakkında bilgilendirmede bulunan Gebze Çoban Mustafa Paşa Vakfı Müdürü Mehmet Çakır, “İnsanoğlu tek düze bir varlık değildir hayal gücü düşünce yoğunlaşma tasarlama gibi kabiliyetlerin bahşedildiği emsalsiz ve sürekli değişen gelişen bir varlıktır Bu nedenle kazanacağı her farklı bakış açısı yenidünyalara açılan kapılar gibidir. İşte bu noktada MARUF AKADEMİSİ eğitim sistemi katılımcı öğrencilerine farklı bakış açılarını psikolojiyi araştırma ve geliştirmeyi deneyerek tecrübe etmeyi öğretileni yaşatmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.

SÖZLÜ MÜLAKAT VAR

Bilinen eğitim sistemlerini sınavları imtihanları notları unutun Maruf Akademisi programında ecdadımızın okullarda serlevha olarak yazdığı gibi burada hiçbir kuş yüzmeye hiçbir balık uçmaya zorlanmaz. Öğrenciler ekseriyetle öğrendiklerini bir zaman sonra unuturlar. Aslında unutmak diye bir şey yoktur.  Beynin tutmayı istemediği bilgiler arka plana atmasıdır bu. Maruf Akademisi programında öğrenciler not kaygısı ile eğitime tabi tutulamazlar. Öğrenmek isteği ile gelen öğrenciler eğitimlere alınır. Bu nedenle öğrenci alımlarımızı sözlü mülakat şeklinde yapıyoruz.

1 YIL BOYUNCA

Maruf Akademisi programında eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz kendilerine ait bakış açılarıyla projeler üretebilen tasarılarını geliştirebilen sosyal olarak özgüven sahibi bireyler olarak mezun olurlar. Atık onlar geleceğin Mimar Sinanları, İbni Sinaları olma yolunda ideal sahibi nitelikli ve kendi öz değerleri harmanlaşmış çift kanatlı kuşlardır. Gelecek sadece düşünen değil düşündüklerini hayata geçirebilen ve geliştirebilenlerin olacaktır. Program Gebze Çoban Mustafa Paşa Vakfı Merkezli olarak paydaş kurumlardan istifade ile yürütülecektir. Programın süresi 1 yıldır.  Eğitimler cumartesi [tam gün ] ve Pazar [yarım gün ] yapılacaktır. Program sadece erkek öğrencilere yöneliktir. Programa devamlılık zorunludur. Öğrencinin 1 yıl içinde 5 gün devamsızlık hakkı bulunmaktadır. İki hafta mazeretsiz programa katılmayan öğrenci 3.hafta devamsızlığı ile öğrencinin programla ilişkisi kesilir. Programımız bursludur.  Öğrencilerden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Devamsızlık ve özel programlarda verilen bedeller gelinmemesi durumunda kesilecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.