19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Mesleki Eğitimde İşbirliği

Gebze 18.11.2018 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Mesleki Eğitimde İşbirliği

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve ekibi Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şirin Tekinay ile Özel Adem Ceylan Teknik Kolej bünyesinde açılması düşünülen Meslek Yüksek Okulu için ortak toplantı yaptı.

Özel Adem Ceylan Teknik Kolejinde açılacak olan Bilişim Teknolojisi, -Elektrik – Elektronik Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi ve Ulaşım Hizmetleri alanlarında eğitim verilecek olması Sabancı Üniversitesinin Meslek Yüksek Okulu ve Yüksek Lisans öğrenimi alanında ilişkilendirilmesi konularında ortak karara varıldı. Başkan Adem Ceylan Mesleki teknik alanda yetişen öğrencilerin istihdama yönelik olmasının ülkenin kurtuluşu olacağını, açılacak okulun bina yeterliğinin yanında donanım ve sosyal aktiviteler için modern alanlar oluşturulduğunu, sportif aktivitelere önem verildiğini bunun için açık ve kapalı spor salonu yapıldığını belirtti. TECRÜBE EDİNDİM Sanayici ve iş adamlarının tecrübelerini aktarmak için okulla işbirliği yapılacağını, geçmişte kendisinin de iş adamlarını izleyerek, seminerlerine katılarak tecrübe edindiğini belirtti Rektör yardımcısı Şirin Tekinay; Sabancı Üniversitesinin işbirliklerine önem verdiğini yeni açılacak olan Özel Adem Ceylan Kolejinin bölümlerini inceleyerek yönetimin kararına uyacaklarını, gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için mesleki eğitim ve akademik eğitimdeki gelişmeleri lise öğrencilerine sunmayı Sabancı Üniversitesi olarak hedeflediklerini belirtti. OKULA DAVET ETTİLER Mezun olduğu lisede son sınıf öğrencilerine verdiği seminerde gençlerin Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı olduğunu gördüğünü bundan çok mutlu olduğunu söyledi. Sabancı Üniversitesinde yapılan toplantıya katılan, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Okyay,  Bölge Müdürü Edip Saatçioğlu, Eğitimci Selami Çiçek toplantı için teşekkür etti. Dr. Cüneyt Evirgen ve yönetici Nazlı Gürlük ile Rektör Yardımcısı Şirin Tekinay ve ekibini Organize Sanayi Başkanı ve Teknik Kolej Kurucusu Adem Ceylan yapılmakta olan okulu ziyaret etmeleri için davet ederek toplantıyı bitirdi. KÜBRA AKABALI
Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve ekibi Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şirin Tekinay ile Özel Adem Ceylan Teknik Kolej bünyesinde açılması düşünülen Meslek Yüksek Okulu için ortak toplantı yaptı.

Özel Adem Ceylan Teknik Kolejinde açılacak olan Bilişim Teknolojisi, -Elektrik – Elektronik Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi ve Ulaşım Hizmetleri alanlarında eğitim verilecek olması Sabancı Üniversitesinin Meslek Yüksek Okulu ve Yüksek Lisans öğrenimi alanında ilişkilendirilmesi konularında ortak karara varıldı. Başkan Adem Ceylan Mesleki teknik alanda yetişen öğrencilerin istihdama yönelik olmasının ülkenin kurtuluşu olacağını, açılacak okulun bina yeterliğinin yanında donanım ve sosyal aktiviteler için modern alanlar oluşturulduğunu, sportif aktivitelere önem verildiğini bunun için açık ve kapalı spor salonu yapıldığını belirtti.

TECRÜBE EDİNDİM

Sanayici ve iş adamlarının tecrübelerini aktarmak için okulla işbirliği yapılacağını, geçmişte kendisinin de iş adamlarını izleyerek, seminerlerine katılarak tecrübe edindiğini belirtti Rektör yardımcısı Şirin Tekinay; Sabancı Üniversitesinin işbirliklerine önem verdiğini yeni açılacak olan Özel Adem Ceylan Kolejinin bölümlerini inceleyerek yönetimin kararına uyacaklarını, gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için mesleki eğitim ve akademik eğitimdeki gelişmeleri lise öğrencilerine sunmayı Sabancı Üniversitesi olarak hedeflediklerini belirtti.

OKULA DAVET ETTİLER

Mezun olduğu lisede son sınıf öğrencilerine verdiği seminerde gençlerin Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı olduğunu gördüğünü bundan çok mutlu olduğunu söyledi. Sabancı Üniversitesinde yapılan toplantıya katılan, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Okyay,  Bölge Müdürü Edip Saatçioğlu, Eğitimci Selami Çiçek toplantı için teşekkür etti. Dr. Cüneyt Evirgen ve yönetici Nazlı Gürlük ile Rektör Yardımcısı Şirin Tekinay ve ekibini Organize Sanayi Başkanı ve Teknik Kolej Kurucusu Adem Ceylan yapılmakta olan okulu ziyaret etmeleri için davet ederek toplantıyı bitirdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.