Gebze'de Mücadele Sürüyor

Gebze 02.12.2015 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de Mücadele Sürüyor

Köşklüçeşme Mahallesi Bahardere Caddesi 509/3 sokak girişine atılan atıklara yönelik titiz bir çalışma yapan Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi yetkilileri tarafından çevreyi kirleten firmaya 5 bin Liralık cezai işlem uygulandı

Gebze’de çevreyi kirleten kurum, kuruluş ve kişilere izin yok! Gebze Belediyesi Çevre Koruma veDenetim Servisi, ilçe genelindeki denetimleri aralıksız sürdürüyor. Gebze’de çevreye izinsiz ve gelişi güzel atılan atıklarla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam eden Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi’nin titiz çalışmaları neticelerini veriyor. Geçtiğimiz günlerde Köşklüçeşme Mahallesi Bahardere Caddesi 509/3 sokak girişine atılan atıklarla ilgili çalışma yapan çevre koruma servisi yetkilileri; atıkların İstanbul’da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezine ait olduğunu tespit etti. Sokak girişine atılan ve yakılarak imha edilmek istenen atıklar nedeniyle ilgili firmaya 5 bin Liralık cezai işlem uygulayan Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi yetkilileri atıkların atıldığı bölgenin temiz ilgili firma tarafından temizletilmesini de sağladı.  ATIKLAR İÇİN ALO MOLOZ HATTI  Çevre kirliliğine neden olan atıklarla mücadelenin devam edeceğini dile getiren Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol servisi yetkilileri; moloz ve atıkların adreslerden belirlenen cüzi ücret karşılığında kaldırılması taleplerinin yanı sıra kaçak döküm yağan şahıs ve firmaların bildirilmesi için duyarlı vatandaşların 0 262  642 10 10 Alo Moloz hattını aramaları çağrısında bulundu.
Köşklüçeşme Mahallesi Bahardere Caddesi 509/3 sokak girişine atılan atıklara yönelik titiz bir çalışma yapan Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi yetkilileri tarafından çevreyi kirleten firmaya 5 bin Liralık cezai işlem uygulandı

Gebze’de çevreyi kirleten kurum, kuruluş ve kişilere izin yok! Gebze Belediyesi Çevre Koruma veDenetim Servisi, ilçe genelindeki denetimleri aralıksız sürdürüyor. Gebze’de çevreye izinsiz ve gelişi güzel atılan atıklarla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam eden Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi’nin titiz çalışmaları neticelerini veriyor. Geçtiğimiz günlerde Köşklüçeşme Mahallesi Bahardere Caddesi 509/3 sokak girişine atılan atıklarla ilgili çalışma yapan çevre koruma servisi yetkilileri; atıkların İstanbul’da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezine ait olduğunu tespit etti. Sokak girişine atılan ve yakılarak imha edilmek istenen atıklar nedeniyle ilgili firmaya 5 bin Liralık cezai işlem uygulayan Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi yetkilileri atıkların atıldığı bölgenin temiz ilgili firma tarafından temizletilmesini de sağladı. 

ATIKLAR İÇİN ALO MOLOZ HATTI 

Çevre kirliliğine neden olan atıklarla mücadelenin devam edeceğini dile getiren Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol servisi yetkilileri; moloz ve atıkların adreslerden belirlenen cüzi ücret karşılığında kaldırılması taleplerinin yanı sıra kaçak döküm yağan şahıs ve firmaların bildirilmesi için duyarlı vatandaşların 0 262  642 10 10 Alo Moloz hattını aramaları çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.