19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Muhtarlar 6. Kez Toplandı

Gebze 31.05.2018 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Muhtarlar 6. Kez Toplandı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında muhtarlar altıncı kez toplandı. Toplantıda ayrıca ilçe tarım müdürlüğü tanıtım toplantısı da gerçekleştirildi.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, Gebze İlçe Tapu Müdürü Talip Kutluay, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara ve Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Tapu Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı. VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARIZ Düzenlenen muhtarlar ve ilçe tarım müdürlüğü tanıtım toplantısında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Sizler seçilmiş muhtarlarımızın görevlerinden biri mahallenizde bulunan vatandaşların sorunlarını tespit edip, o sorunlara çözüm için gerekli mercilere başvurarak onları doğru bir şekilde yönlendirerek onlara yardımcı olmaktır. Tabi sorunları çözerken güler yüzümüzü, hoş tavırlarımızı kimseden esirgememek gerekiyor. Sizler elinizdeki imkânları vatandaşa sunmak için gayret ediyorsunuz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Tüm vatandaşlarımıza yardımcı olarak onların talep ve görüşlerini değerlendirerek gerekli çözümler için elimizden geleni hep beraber yapacağız.” diyerek toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında muhtarlar altıncı kez toplandı. Toplantıda ayrıca ilçe tarım müdürlüğü tanıtım toplantısı da gerçekleştirildi.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, Gebze İlçe Tapu Müdürü Talip Kutluay, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara ve Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Tapu Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı.

VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARIZ

Düzenlenen muhtarlar ve ilçe tarım müdürlüğü tanıtım toplantısında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Sizler seçilmiş muhtarlarımızın görevlerinden biri mahallenizde bulunan vatandaşların sorunlarını tespit edip, o sorunlara çözüm için gerekli mercilere başvurarak onları doğru bir şekilde yönlendirerek onlara yardımcı olmaktır. Tabi sorunları çözerken güler yüzümüzü, hoş tavırlarımızı kimseden esirgememek gerekiyor. Sizler elinizdeki imkânları vatandaşa sunmak için gayret ediyorsunuz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Tüm vatandaşlarımıza yardımcı olarak onların talep ve görüşlerini değerlendirerek gerekli çözümler için elimizden geleni hep beraber yapacağız.” diyerek toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.