19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Muhtarlar Toplandı

Gebze 01.02.2018 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Muhtarlar Toplandı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gebze Endüstri Meslek Lisesi’nde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdür vekili Erkan Kaçar, Gebze İlçe Jandarma Komutanı vekili Ali Yıldırım, İlçe Yazı İşleri Müdür İsmail Kara Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Güler, “Muhtarlar bizim mahallelilerdeki temsilcilerimiz. Vatandaşlarımız Kaymakamlığa ya da belediyelere gidemediğinde sorun ya da taleplerini bildirdikleri ilk yer muhtarlıklar oluyor. VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ Bu aşamada muhtarlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bize eksiksiz iletmelidirler. Vatandaşımızın mutluluğu her şeyden önemlidir.” dedi. Toplantıda ayrıca köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi verildi. Toplantı sonunda Kaymakam Güler, toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.  
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gebze Endüstri Meslek Lisesi’nde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdür vekili Erkan Kaçar, Gebze İlçe Jandarma Komutanı vekili Ali Yıldırım, İlçe Yazı İşleri Müdür İsmail Kara Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Güler, “Muhtarlar bizim mahallelilerdeki temsilcilerimiz. Vatandaşlarımız Kaymakamlığa ya da belediyelere gidemediğinde sorun ya da taleplerini bildirdikleri ilk yer muhtarlıklar oluyor.

VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

Bu aşamada muhtarlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bize eksiksiz iletmelidirler. Vatandaşımızın mutluluğu her şeyden önemlidir.” dedi. Toplantıda ayrıca köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi verildi. Toplantı sonunda Kaymakam Güler, toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.