19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Muhtarlar Toplandı

Gebze 02.05.2018 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Muhtarlar Toplandı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde önceki gün gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın Şakir Saldırıcı, İlçe Yazı İşleri Müdür Sayın İsmail Kara Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri ve Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı. VATANDAŞLARA YARDIMCI OLUN Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gerçekleşen toplantıda bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Kıymetli Muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz. Siz seçilmiş muhtarlarımızın görevlerinden biri mahallenizde bulunan vatandaşların sorunlarını tespit edip, o sorunlara çözüm için gerekli merciilere başvurarak onları doğru bir şekilde yönlendirerek onlara yardımcı olmaktır. SEÇİMDEN GEÇECEKSİNİZ Tabi sorunları çözerken güler yüzümüzü, hoş tavırlarımızı kimseden esirgememek gerekiyor. Partimiz yok ama seçilmiş insanlarsınız, sizler görevlerinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Çünkü sizlerde kısa bir süre sonra benzer bir çemberde benzer bir seçimden geçeceksiniz.” dedi. Kaymakam Güler toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde önceki gün gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın Şakir Saldırıcı, İlçe Yazı İşleri Müdür Sayın İsmail Kara Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri ve Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı.

VATANDAŞLARA YARDIMCI OLUN

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gerçekleşen toplantıda bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “Kıymetli Muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz. Siz seçilmiş muhtarlarımızın görevlerinden biri mahallenizde bulunan vatandaşların sorunlarını tespit edip, o sorunlara çözüm için gerekli merciilere başvurarak onları doğru bir şekilde yönlendirerek onlara yardımcı olmaktır.

SEÇİMDEN GEÇECEKSİNİZ

Tabi sorunları çözerken güler yüzümüzü, hoş tavırlarımızı kimseden esirgememek gerekiyor. Partimiz yok ama seçilmiş insanlarsınız, sizler görevlerinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Çünkü sizlerde kısa bir süre sonra benzer bir çemberde benzer bir seçimden geçeceksiniz.” dedi. Kaymakam Güler toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.