Gebze'de o araçlara sıkı denetim

Gebze 03.05.2016 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de o araçlara sıkı denetim

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve trafik polislerinin katıldığı denetimlerde ‘Gebze ve İzmit'te servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

2016 yılı itibarı ile Kocaeli ilinde toplam 8 bin 250 adet servis aracı ‘’P’’ plaka ile hizmet veriyor. Bu kapsamda ekipler sıklıkla kontrol yapıyor. “P” plaka sahibi esnafın “korsan servis” olarak tabir edilen taşımacılar yüzünden mağdur olmaması ve korsan taşımacılığın önlenmesi için yapılan denetimlere İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri de katılıyor. KONTROLLER YAPILIYOR Yapılan denetimlerde; ‘’İzinsiz olarak taşımacılık yapan, ilimize diğer illerden gelen ancak güzergâh izni almadan taşımacılık yapan, kapasitesinin üstünde taşımacılık yapan, güzergahı dışında taşımacılık yapan, rehber öğretmen olmadan taşımacılık yapan, personel çalışma belgesi olmadan araç kullanan, taşıması gereken yolcu listesi dışında yolcu taşıyan gibi konularda’’ Emniyet ve Büyükşehir Belediyesi birlikte çalışarak tespit edilen aksaklıklar ile ilgili mevzuat hükümlerine göre gerekli cezai işlemleri uygulanıyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve trafik polislerinin katıldığı denetimlerde ‘Gebze ve İzmit'te servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

2016 yılı itibarı ile Kocaeli ilinde toplam 8 bin 250 adet servis aracı ‘’P’’ plaka ile hizmet veriyor. Bu kapsamda ekipler sıklıkla kontrol yapıyor. “P” plaka sahibi esnafın “korsan servis” olarak tabir edilen taşımacılar yüzünden mağdur olmaması ve korsan taşımacılığın önlenmesi için yapılan denetimlere İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri de katılıyor.

KONTROLLER YAPILIYOR

Yapılan denetimlerde; ‘’İzinsiz olarak taşımacılık yapan, ilimize diğer illerden gelen ancak güzergâh izni almadan taşımacılık yapan, kapasitesinin üstünde taşımacılık yapan, güzergahı dışında taşımacılık yapan, rehber öğretmen olmadan taşımacılık yapan, personel çalışma belgesi olmadan araç kullanan, taşıması gereken yolcu listesi dışında yolcu taşıyan gibi konularda’’ Emniyet ve Büyükşehir Belediyesi birlikte çalışarak tespit edilen aksaklıklar ile ilgili mevzuat hükümlerine göre gerekli cezai işlemleri uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.