Gebze’de o projeyi yapan müteahhit battı!

Gebze 14.05.2020 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de o projeyi yapan müteahhit battı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de projelendirdiği ‘Sporcu Eğitim Merkezi’nin müteahhiti battı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında Sporcu Eğitim Merkezi’nin son durumu hakkında bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın müteahhitin battığını açıkladı. Büyükakın, “Gebze SEM’deki müteahhit firma battı. Biz bu konuda ne yapabiliriz? Firmaya ihale yasağı koyduk, yeni bir ihale yaptık. İhalalerimizin çoğu elektronik ortamda yapılıyor. Firma gereğini yapmazsa ne yapılacağı kanunlarda belli. Bu tür arızalar olabilir. İdarenin elindeki imkanlarda belli” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de projelendirdiği ‘Sporcu Eğitim Merkezi’nin müteahhiti battı.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında Sporcu Eğitim Merkezi’nin son durumu hakkında bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın müteahhitin battığını açıkladı. Büyükakın, “Gebze SEM’deki müteahhit firma battı. Biz bu konuda ne yapabiliriz? Firmaya ihale yasağı koyduk, yeni bir ihale yaptık. İhalalerimizin çoğu elektronik ortamda yapılıyor. Firma gereğini yapmazsa ne yapılacağı kanunlarda belli. Bu tür arızalar olabilir. İdarenin elindeki imkanlarda belli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.