Gebze’de öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler!

Spor 07.10.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler!

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Gebze Tatlıkuyu Vadisi’nde düzenlenen etkinliğe Gebze Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri eşlik etti. Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Çağımızın en büyük sağlık sorunlarından birisi de hareketsiz yaşam düzeni. Gebze’miz hepimizin bildiği gibi sanayi bölgesi ve vatandaşlarımızın çoğunluğunu oluşturacak kesimi ise hareketsiz bir hayat sürdürmekte. Sağlıklı bir yaşam için zaman ayırarak spor ve yürüyüş yapmalıyız. Yürüyüş yapan insanlar hareketsiz insanlara oranla fiziksel ve ruhsal olarak biraz daha sağlıklı yaşam sürebiliyorlar. Farkındalık oluşturmak için bu tarz etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. " dedi. HAREKET EDEN KİŞİLER DAHA SAĞLIKLI Hareket eden kişilerin daha sağlıklı olduğunu aktaran Kadıoğlu; "Başta kalp damar hastalıkları olmak üzere birçok hastalığın ilacı hareketli yaşam ve hareket eden kişi sağlıklı yaşar. Doğru beslenme ve hareketli yaşam için vatandaşlarımızda bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum. Bizim asıl amacımız hareketli yaşamı hayatımızın içine katmaktır.” dedi. Düzenlenen etkinlik Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu öğrencilerinin boy ve kilo ölçümleri eşliğinde son buldu.

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Gebze Tatlıkuyu Vadisi’nde düzenlenen etkinliğe Gebze Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri eşlik etti. Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Çağımızın en büyük sağlık sorunlarından birisi de hareketsiz yaşam düzeni. Gebze’miz hepimizin bildiği gibi sanayi bölgesi ve vatandaşlarımızın çoğunluğunu oluşturacak kesimi ise hareketsiz bir hayat sürdürmekte. Sağlıklı bir yaşam için zaman ayırarak spor ve yürüyüş yapmalıyız. Yürüyüş yapan insanlar hareketsiz insanlara oranla fiziksel ve ruhsal olarak biraz daha sağlıklı yaşam sürebiliyorlar. Farkındalık oluşturmak için bu tarz etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. " dedi.

HAREKET EDEN KİŞİLER DAHA SAĞLIKLI

Hareket eden kişilerin daha sağlıklı olduğunu aktaran Kadıoğlu; "Başta kalp damar hastalıkları olmak üzere birçok hastalığın ilacı hareketli yaşam ve hareket eden kişi sağlıklı yaşar. Doğru beslenme ve hareketli yaşam için vatandaşlarımızda bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum. Bizim asıl amacımız hareketli yaşamı hayatımızın içine katmaktır.” dedi. Düzenlenen etkinlik Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu öğrencilerinin boy ve kilo ölçümleri eşliğinde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.