19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Okul Buluşmaları Gelenekselleşti

Gebze 05.03.2018 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Okul Buluşmaları Gelenekselleşti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Her yeni haftaya başka bir okulda öğrencileri ziyaret ederek başlayan Kaymakam Güler, ziyaretlerin gelenekselleştiğini söyledi.

Kaymakam Güler’e okul ziyaretinde Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik etti. Her Pazartesi bir okulda bayrak törenine katılan Kaymakam Güler öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelmenin önemini her fırsatta vurguluyor. Okulda düzenlenen bayrak töreninde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “ Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omzunda yükseliyor. Öğrenci ve öğretmenlerimize gelecek adına önemli görevler düşüyor.     ÇÖZÜM ODAKLI HARAKET EDECEĞİZ Bu görevleri layığı ile yerine getirip Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam Güler, öğrenciler ile ilk derse katıldı.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından ziyaretlerin önemini anlatan Kaymakam Güler öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.  Sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceklerini söyleyen Kaymakam Güler öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.    
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Her yeni haftaya başka bir okulda öğrencileri ziyaret ederek başlayan Kaymakam Güler, ziyaretlerin gelenekselleştiğini söyledi.

Kaymakam Güler’e okul ziyaretinde Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik etti. Her Pazartesi bir okulda bayrak törenine katılan Kaymakam Güler öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelmenin önemini her fırsatta vurguluyor. Okulda düzenlenen bayrak töreninde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “ Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omzunda yükseliyor. Öğrenci ve öğretmenlerimize gelecek adına önemli görevler düşüyor.

 

 

ÇÖZÜM ODAKLI HARAKET EDECEĞİZ

Bu görevleri layığı ile yerine getirip Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam Güler, öğrenciler ile ilk derse katıldı.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından ziyaretlerin önemini anlatan Kaymakam Güler öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.  Sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceklerini söyleyen Kaymakam Güler öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.