19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de olağanüstü meclis

Gebze 27.04.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de olağanüstü meclis

Son üç aydır korona virüs salgını nedeniyle oturum gerçekleştiremeyen Gebze Belediyesi Meclisi bugün saat 15.00’te olağanüstü toplanacak. Başkan Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında toplanacak olan meclis, Gebze Kültür Merkezinde meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek. MECLİS SAAT 15.00’TE GKM’DE Nisan, Mayıs ve Haziran ayı meclislerini covid-19 salgını nedeniyle yapamayan Gebze Belediyesi Meclisi bugün saat 15.00’te olağanüstü toplanacak. Başkan Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında toplanacak olan meclis, Gebze Kültür Merkezinde meclis üyelerinin katılımıyla yapılacak. Salgın süresince aksamaması gereken konular başta olmak üzere diğer birçok konuda toplanacak olan Gebze Belediye Meclisi tedbirler kapsamında ilk de GKM’de yapılacak. SALGIN DÖNEMİNDEKİ İLK MECLİS Salgın sebebiyle işsiz kalanlara ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza destek konusunda gündem maddelerini konuşacak olan Gebze Belediye Meclisi, ayrıca Marmara Uzmanlar konusunu masaya yatıracak. Covid-19 salgınına yönelik tedbirler, yapılanlar ve bundan sonra yapılacakların gündeme taşınacağı meclis salgın ve diğer konulardaki maddelerden oluşacak. Uzun zaman sonra gerçekleşecek olan meclis, salgın döneminde ilk defa gerçekleşmiş olacak.

Son üç aydır korona virüs salgını nedeniyle oturum gerçekleştiremeyen Gebze Belediyesi Meclisi bugün saat 15.00’te olağanüstü toplanacak. Başkan Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında toplanacak olan meclis, Gebze Kültür Merkezinde meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek.

MECLİS SAAT 15.00’TE GKM’DE

Nisan, Mayıs ve Haziran ayı meclislerini covid-19 salgını nedeniyle yapamayan Gebze Belediyesi Meclisi bugün saat 15.00’te olağanüstü toplanacak. Başkan Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında toplanacak olan meclis, Gebze Kültür Merkezinde meclis üyelerinin katılımıyla yapılacak. Salgın süresince aksamaması gereken konular başta olmak üzere diğer birçok konuda toplanacak olan Gebze Belediye Meclisi tedbirler kapsamında ilk de GKM’de yapılacak.

SALGIN DÖNEMİNDEKİ İLK MECLİS

Salgın sebebiyle işsiz kalanlara ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza destek konusunda gündem maddelerini konuşacak olan Gebze Belediye Meclisi, ayrıca Marmara Uzmanlar konusunu masaya yatıracak. Covid-19 salgınına yönelik tedbirler, yapılanlar ve bundan sonra yapılacakların gündeme taşınacağı meclis salgın ve diğer konulardaki maddelerden oluşacak. Uzun zaman sonra gerçekleşecek olan meclis, salgın döneminde ilk defa gerçekleşmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.