Gebze’de ortaöğretim KPSS zirvesi

Gebze 17.11.2020 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’de ortaöğretim KPSS zirvesi

ÖSYM’nin 22 Kasım 2020 Pazar günü Gebze’de düzenleyeceği 2020-KPSS Ortaöğretim sınavına yönelik koordinasyon kurul toplantısı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, ÖSYM Gebze Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ferda Hacıvelioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın katıldı. SINAV SALONLARININ TEMİZLİĞİ YAPILACAK Toplantıda, sınavların kuralına uygun ve güven içerisinde yapılabilmesi için sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantıda ayrıca sınava girecek adayların güvenli ve sağlıklı bir ortamda sınava girmeleri için, Covid-19 salgınına yönelik alınacak önlemler de konuşuldu. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda; sınav binalarının sınav gününden önce detaylı temizliğinin yapılacağı, sınav salonlarında sıraların arasının mümkün olduğunca eşit bir şekilde açılacağı, sınav binasının bahçesine görevli ve adaylardan başka kimsenin alınmayacağı, sınav sabahı görevlilere ve adaylara dezenfektan, maske, eldiven (sadece görevliler için) ve dezenfektan mendilinin ÖSYM tarafından dağıtılacağı ifade edildi. BAŞARILAR DİLEDİ Ayrıca, adayların ve görevlilerin sınav binalarına alınmalarında sosyal mesafe kurallarına uyulacağı, Gebze belediyesinin ve ilçe emniyet müdürlüğünün sınav sabahı aday ve görevlilerin sınav binalarına sorunsuz olarak zamanında ulaşması için gerekli tedbirleri alacağı ifade edildi. Kaymakam Mustafa Güler, yapılacak sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde geçmesi için bütün kurumlar tarafından gerekli tedbirlerin alındığını, adaylara sınav yerlerine erken gelmelerini ve alınacak önlemlere riayet etmelerini hatırlatarak sınava girecek olan bütün adaylara başarı dileklerini iletti.

ÖSYM’nin 22 Kasım 2020 Pazar günü Gebze’de düzenleyeceği 2020-KPSS Ortaöğretim sınavına yönelik koordinasyon kurul toplantısı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, ÖSYM Gebze Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ferda Hacıvelioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın katıldı.

SINAV SALONLARININ TEMİZLİĞİ YAPILACAK

Toplantıda, sınavların kuralına uygun ve güven içerisinde yapılabilmesi için sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantıda ayrıca sınava girecek adayların güvenli ve sağlıklı bir ortamda sınava girmeleri için, Covid-19 salgınına yönelik alınacak önlemler de konuşuldu. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda; sınav binalarının sınav gününden önce detaylı temizliğinin yapılacağı, sınav salonlarında sıraların arasının mümkün olduğunca eşit bir şekilde açılacağı, sınav binasının bahçesine görevli ve adaylardan başka kimsenin alınmayacağı, sınav sabahı görevlilere ve adaylara dezenfektan, maske, eldiven (sadece görevliler için) ve dezenfektan mendilinin ÖSYM tarafından dağıtılacağı ifade edildi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ayrıca, adayların ve görevlilerin sınav binalarına alınmalarında sosyal mesafe kurallarına uyulacağı, Gebze belediyesinin ve ilçe emniyet müdürlüğünün sınav sabahı aday ve görevlilerin sınav binalarına sorunsuz olarak zamanında ulaşması için gerekli tedbirleri alacağı ifade edildi. Kaymakam Mustafa Güler, yapılacak sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde geçmesi için bütün kurumlar tarafından gerekli tedbirlerin alındığını, adaylara sınav yerlerine erken gelmelerini ve alınacak önlemlere riayet etmelerini hatırlatarak sınava girecek olan bütün adaylara başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.