Gebze’de Otobüs Biletleri Yok Satıyor

Gebze 09.08.2018 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Otobüs Biletleri Yok Satıyor

Kurban Bayramı'na iki hafta kala Gebze Otogarı’nda vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle otobüs biletlerinin neredeyse tamamı tükendi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar bayram tatiline 2 hafta kala biletleri tüketti. Bilet almak için otogara giden vatandaşlar ise biletlerin bu kadar erken tükenmesini şaşkınlıkla karşıladı. Bayram tatilini yıllık izni ile vatandaşlar ise otogarda şimdiden yoğunluk yarattı. Bilet almayı düşünen vatandaşların acele etmesini isteyen otogar yetkilileri, “Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla daha da arttı. Yolcu sayısı beklenenin çok üzerine çıktı.” dedi. VATANDAŞLAR EK SEFER BEKLİYOR Bayram tatili dolayısıyla yolculukların 15 Ağustos itibarıyla yoğunlaşacağına dikkati çeken yetkililer, özellikle tatil yörelerine otobüs biletlerinin gidiş-dönüş olarak alınması tavsiyesinde bulundu. Yetkililer aynı zamanda Yıldırım, korsan bilet konusunda da uyarılarda bulunarak, mağduriyet yaşanmaması için vatandaşların sadece otogarlardan kalkan otobüslerin firmalarından bilet alması gerektiğini bildirdi. 9 günlük Kurban Bayramı tatili için ek sefer konulup konulmayacağı merak konusu olurken, vatandaşlar ise ek seferleri büyük sabırsızlıkla bekliyor. KÜBRA AKABALI
Kurban Bayramı'na iki hafta kala Gebze Otogarı’nda vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle otobüs biletlerinin neredeyse tamamı tükendi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar bayram tatiline 2 hafta kala biletleri tüketti. Bilet almak için otogara giden vatandaşlar ise biletlerin bu kadar erken tükenmesini şaşkınlıkla karşıladı. Bayram tatilini yıllık izni ile vatandaşlar ise otogarda şimdiden yoğunluk yarattı. Bilet almayı düşünen vatandaşların acele etmesini isteyen otogar yetkilileri, “Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla daha da arttı. Yolcu sayısı beklenenin çok üzerine çıktı.” dedi.

VATANDAŞLAR EK SEFER BEKLİYOR

Bayram tatili dolayısıyla yolculukların 15 Ağustos itibarıyla yoğunlaşacağına dikkati çeken yetkililer, özellikle tatil yörelerine otobüs biletlerinin gidiş-dönüş olarak alınması tavsiyesinde bulundu. Yetkililer aynı zamanda Yıldırım, korsan bilet konusunda da uyarılarda bulunarak, mağduriyet yaşanmaması için vatandaşların sadece otogarlardan kalkan otobüslerin firmalarından bilet alması gerektiğini bildirdi. 9 günlük Kurban Bayramı tatili için ek sefer konulup konulmayacağı merak konusu olurken, vatandaşlar ise ek seferleri büyük sabırsızlıkla bekliyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.