19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Otoyoldan Çıkan Araçlar Arandı

Gebze 21.03.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de Otoyoldan Çıkan Araçlar Arandı

Gebze'de otoyoldan çıkan araçlar arandıKOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde terör eylemlerinin ardından önlemlerini arttıran polis ekipleri, otoyoldan çıkan tüm araçları durdurarak arama yaptı.

KOCAELİ'nin  Gebze İlçesi'nde terör eylemlerinin ardından önlemlerini arttıran polis ekipleri, otoyoldan çıkan tüm araçları durdurarak arama yaptı. Gebze İlçe  Emniyet Müdürlüğü terör eylemlerinin ardından önlemlerini arttırarak asayiş, terör ve trafik ekiplerinin katılımıyla TEM Otoyolu gişelerinden çıkan araçları kontrol etti.  Gebze'ye gelen araçlar tek tek durdurularak arama yapıldı. Asayiş ve terör ekipleri araçlarda arama yaparken, trafik ekipleri ise araçların evraklarını inceledi. Durdurulan bir otomobilin bagajı açıldığında kutuların içerisinde farklı modellerde havalı tabancalar ve mermileri çıktı. Tabancaların faturalarını kontrol eden polis ekipleri, silahların  Gebze'de bir işyerine götürüldüğünü belirledi. Silahların kontrol edilmesinin ardından sürücü yoluna devam etti.
Gebze'de otoyoldan çıkan araçlar arandıKOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde terör eylemlerinin ardından önlemlerini arttıran polis ekipleri, otoyoldan çıkan tüm araçları durdurarak arama yaptı.

KOCAELİ'nin  Gebze İlçesi'nde terör eylemlerinin ardından önlemlerini arttıran polis ekipleri, otoyoldan çıkan tüm araçları durdurarak arama yaptı.

Gebze İlçe  
Emniyet Müdürlüğü terör eylemlerinin ardından önlemlerini arttırarak asayiş, terör ve trafik ekiplerinin katılımıyla TEM Otoyolu gişelerinden çıkan araçları kontrol etti.  Gebze'ye gelen araçlar tek tek durdurularak arama yapıldı. Asayiş ve terör ekipleri araçlarda arama yaparken, trafik ekipleri ise araçların evraklarını inceledi. Durdurulan bir otomobilin bagajı açıldığında kutuların içerisinde farklı modellerde havalı tabancalar ve mermileri çıktı. Tabancaların faturalarını kontrol eden polis ekipleri, silahların  Gebze'de bir işyerine götürüldüğünü belirledi. Silahların kontrol edilmesinin ardından sürücü yoluna devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.