Gebze’de Pes Dedirten Olay!

Gebze 27.12.2017 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Pes Dedirten Olay!

Gebze’de bir mahalleye dadanan hırsızlar, güvenlik kameralarına rağmen hırsızlık yapmaya devam etti. Hırsızların bu kadar rahat olması apartman sakinlerine pes dedirtti.

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’ne dadanan hırsızlar güvenlik kameralarına da aldırmadı. Mahallede bir binayı mesken tutan ve daha sonra da çevre binalara dadanan hırsızların hırsızlık anları an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde güvenlik kameralarına aldırmayan hırsızlar, daire sahiplerinin ayakkabılarından sebze arabalarına kadar her şeyi çaldı. Mahalleli arsız hırsızlardan bezdi ve sonunda isyan etti.     KAMERAYA RAĞMEN DEVAM ETTİ Hırsızları sosyal medya üzerinden ifşa eden apartman sakini, “Bu aralar komşu tüm binalarda ayakkabı hırsızlığı ve çalma olayları mevcuttu. Dünde kendi binamızda bu olay meydana geldi. Kamera sistemimiz olmasına rağmen hırsızlık yapacak kadar cesurlar.” yorumunda bulundu. Hırsızların görüntülerini paylaşarak hem komşu apartmanları hem de Gebzelileri uyaran apartman sakini yetkililerden yardım istedi. Haber: Kübra Akabalı
Gebze’de bir mahalleye dadanan hırsızlar, güvenlik kameralarına rağmen hırsızlık yapmaya devam etti. Hırsızların bu kadar rahat olması apartman sakinlerine pes dedirtti.

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’ne dadanan hırsızlar güvenlik kameralarına da aldırmadı. Mahallede bir binayı mesken tutan ve daha sonra da çevre binalara dadanan hırsızların hırsızlık anları an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde güvenlik kameralarına aldırmayan hırsızlar, daire sahiplerinin ayakkabılarından sebze arabalarına kadar her şeyi çaldı. Mahalleli arsız hırsızlardan bezdi ve sonunda isyan etti.

 

 

KAMERAYA RAĞMEN DEVAM ETTİ

Hırsızları sosyal medya üzerinden ifşa eden apartman sakini, “Bu aralar komşu tüm binalarda ayakkabı hırsızlığı ve çalma olayları mevcuttu. Dünde kendi binamızda bu olay meydana geldi. Kamera sistemimiz olmasına rağmen hırsızlık yapacak kadar cesurlar.” yorumunda bulundu. Hırsızların görüntülerini paylaşarak hem komşu apartmanları hem de Gebzelileri uyaran apartman sakini yetkililerden yardım istedi.

Haber: Kübra Akabalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.