19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Plaka Denetimi

Gebze 01.03.2018 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Plaka Denetimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi denetim ekipleri Gebze’de korsan servis ve P Plaka uygulaması gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma denetim ekibi ve trafik emniyet ekipleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde Gebze’de araçları durdurarak Korsan servis ve P Plaka uygulaması yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer; “Vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapması önceliğimiz olup, denetimlerimizi Kocaeli'nin her noktasında uygulamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin güvenli bir yolculuk yapması için okul servislerini de denetime tabii tutuyoruz. Veliler ve P Plaka sahipleri yapılan uygulamadan memnun. Uygulamalarımız sık sık devam edecek.” dedi. Yapılan uygulamalarda belgesi eksik olan bir araca da ceza kesilirken araç, çekici ile trafikten çekildi.   HABER: KÜBRA AKABALI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi denetim ekipleri Gebze’de korsan servis ve P Plaka uygulaması gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma denetim ekibi ve trafik emniyet ekipleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde Gebze’de araçları durdurarak Korsan servis ve P Plaka uygulaması yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer; “Vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapması önceliğimiz olup, denetimlerimizi Kocaeli'nin her noktasında uygulamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin güvenli bir yolculuk yapması için okul servislerini de denetime tabii tutuyoruz. Veliler ve P Plaka sahipleri yapılan uygulamadan memnun. Uygulamalarımız sık sık devam edecek.” dedi. Yapılan uygulamalarda belgesi eksik olan bir araca da ceza kesilirken araç, çekici ile trafikten çekildi.

 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.