Gebze’de projeler hızla yükseliyor

Gebze 03.08.2017 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de projeler hızla yükseliyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından geçtiğimiz aylarda temelleri, düzenlenen törenlerle atılan; Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi, Ulus Semt Polikliniği ve Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri projelerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gebze’ye kazandırılmak üzere geçtiğimiz aylarda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ilçe protokolünün katıldığı törenlerle temelleri atılan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi, Ulus Semt Polikliniği ve Adem Yavuz Kapalı Pazar Yerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar neticesinde Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi ve Ulus Semt Polikliniğinin 1. kat tabliye betonları döküldü. Adem Yavuz Kapalı Pazar Yerinde ise kolon imalatına başlandı. ARAPÇEŞME BİLİM SANAT MERKEZİ Arapçeşme Mahallesine 4 bin 953 metrekare üzerine inşa edilen Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde; nikah salonu, kütüphane, spor salonu, kafeterya, belediye hizmet birimi, mescit, derslikler, bilgisayar laboratuvarı ve oyun odaları bulunacak. Bölgenin sosyal taleplerini karşılayacak olan Bilim Sanat Merkezinde çalışmalar sürüyor. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nin 1. kat tabliye betonları döküldü. ULUS SEMT POLİKLİNİĞİ Geçtiğimiz aylarda temel atma töreni gerçekleşen Ulus Semt Polikliniği 4 bin 790 metrekare üzerine inşa ediliyor. Bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan semt polikliniğinde; poliklinik birimlerinin yanı sıra toplum ve ruh sağlığı merkezi de yer alacak.  Kapalı spor sahalarına da bulunacağı poliklinik, bölgenin spor sahası ihtiyacını da karşılayacak. 1 kat tabliye betonları dökülen poliklinikte inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. ADEM YAVUZ KAPALI PAZARI Kaba inşaatı bitme aşamasına gelen Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 8 bin 386 metrekare üzerine inşa edilen kapalı pazar yeri bölgenin pazar ihtiyacının yanı sıra projede yer alan düğün salonuyla da bölgeye hizmet edecek. İçerinde çok amaçlı spor salonunun da yer alacağı kapalı pazar yerinde kolon imalatlarına başlandı.     
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından geçtiğimiz aylarda temelleri, düzenlenen törenlerle atılan; Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi, Ulus Semt Polikliniği ve Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri projelerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gebze’ye kazandırılmak üzere geçtiğimiz aylarda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ilçe protokolünün katıldığı törenlerle temelleri atılan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi, Ulus Semt Polikliniği ve Adem Yavuz Kapalı Pazar Yerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar neticesinde Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi ve Ulus Semt Polikliniğinin 1. kat tabliye betonları döküldü. Adem Yavuz Kapalı Pazar Yerinde ise kolon imalatına başlandı.

ARAPÇEŞME BİLİM SANAT MERKEZİ

Arapçeşme Mahallesine 4 bin 953 metrekare üzerine inşa edilen Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde; nikah salonu, kütüphane, spor salonu, kafeterya, belediye hizmet birimi, mescit, derslikler, bilgisayar laboratuvarı ve oyun odaları bulunacak. Bölgenin sosyal taleplerini karşılayacak olan Bilim Sanat Merkezinde çalışmalar sürüyor. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nin 1. kat tabliye betonları döküldü.

ULUS SEMT POLİKLİNİĞİ

Geçtiğimiz aylarda temel atma töreni gerçekleşen Ulus Semt Polikliniği 4 bin 790 metrekare üzerine inşa ediliyor. Bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan semt polikliniğinde; poliklinik birimlerinin yanı sıra toplum ve ruh sağlığı merkezi de yer alacak.  Kapalı spor sahalarına da bulunacağı poliklinik, bölgenin spor sahası ihtiyacını da karşılayacak. 1 kat tabliye betonları dökülen poliklinikte inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

ADEM YAVUZ KAPALI PAZARI

Kaba inşaatı bitme aşamasına gelen Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 8 bin 386 metrekare üzerine inşa edilen kapalı pazar yeri bölgenin pazar ihtiyacının yanı sıra projede yer alan düğün salonuyla da bölgeye hizmet edecek. İçerinde çok amaçlı spor salonunun da yer alacağı kapalı pazar yerinde kolon imalatlarına başlandı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.