19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Sağlık Sokağı Kuruluyor

Gebze 06.04.2017 - 22:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Sağlık Sokağı Kuruluyor

Sağlık Haftası kapsamında İzmit Sekapark ile Gebze Kent Meydanı’nda Sağlık Sokağı kurulacak.

Sağlık Haftası kapsamında  İzmit Sekapark ile  Gebze Kent Meydanı'nda Sağlık Sokağı kurulacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Türk Kızılayı,  Sağlık Bakanlığı'na bağlı  İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Sağlık Sokağı etkinlikleri, 7-13 Nisan tarihleri arasında  İzmit ve  Gebze'de gerçekleştirilecek. 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Türk Kızılayı,  Sağlık Bakanlığı  İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Sağlık Sokağı etkinliği düzenlenecek. Program kapsamında 7-9 Nisan tarihleri arasında  İzmit Sekapark'ta, 10-13 Nisan tarihleri arasında ise  Gebze Kent Meydanı'nsa Sağlık Sokağı kurulacak. Etkinliğin açılış programı  7 Nisan Cuma günü saat 14.00'te Sekapark'ta  Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz ile  Kocaeli Üniversitesi ve ilgili birimlerden sağlık personelinin katılımıyla gerçekleşecek. Etkinlikler kapsamında kanser taramaları, sigara ile mücadele, akılcı ilaç kullanımı, obezite ile mücadele, boy kilo yağ ölçümü, nakil ambulans, organ bağışı, diş taraması, 112 Acil ve kan bağışı konularında çalışma ve bilgilendirme yapılacak.
Sağlık Haftası kapsamında İzmit Sekapark ile Gebze Kent Meydanı’nda Sağlık Sokağı kurulacak.

Sağlık Haftası kapsamında  İzmit Sekapark ile  Gebze Kent Meydanı'nda Sağlık Sokağı kurulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Türk Kızılayı,  Sağlık Bakanlığı'na bağlı  İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Sağlık Sokağı etkinlikleri, 7-13 Nisan tarihleri arasında  İzmit ve  Gebze'de gerçekleştirilecek.

7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Türk Kızılayı,  Sağlık Bakanlığı  İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Sağlık Sokağı etkinliği düzenlenecek. Program kapsamında 7-9 Nisan tarihleri arasında  İzmit Sekapark'ta, 10-13 Nisan tarihleri arasında ise  Gebze Kent Meydanı'nsa Sağlık Sokağı kurulacak. Etkinliğin açılış programı  7 Nisan Cuma günü saat 14.00'te Sekapark'ta  Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz ile  Kocaeli Üniversitesi ve ilgili birimlerden sağlık personelinin katılımıyla gerçekleşecek.

Etkinlikler kapsamında kanser taramaları, sigara ile mücadele, akılcı ilaç kullanımı, obezite ile mücadele, boy kilo yağ ölçümü, nakil ambulans, organ bağışı, diş taraması, 112 Acil ve kan bağışı konularında çalışma ve bilgilendirme yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.