19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Sanayiciye Patent Semineri

Gebze 20.03.2018 - 20:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Sanayiciye Patent Semineri

Adres Patent, Türk EximBank ve İŞKUR ile Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Binası Kongre Salonu’nda ‘Sanayiciyi Bilgilendirme Semineri’ gerçekleştirdi.

 Adres Patent Üniversite Projeleri Müdürü Seval Yılmaz, Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Uygulamaları Uzmanı Uğur Baltacı, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları İbrahim Şahinoğlu ve Gülçin Özcanlı sunum yaptı. Programın açılışında bir konuşma yapan Adres Patent Genel Müdürü Cumhur Abdullah Akbulut, Türkiye’nin patent sayısının artmasının ekonomiye olumlu etkilerinden söz etti. Sunumlar öncesi Türk Eximbank Gebze Şube Müdürü Zekeriya Karadayı ve Gebze İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Kutlu da konuşma gerçekleştirerek katılımcıları selamladı. PATENTLERİN TİCARİLEŞTİRİLMESİ Adres Patent Üniversite Projeleri Müdürü Seval Yılmaz, Marka tescili, Patent ve Faydalı Model, Fikri Sınai Mülkiyet değerlerinin dünyadaki yeri, dünya genelindeki patent başvuru sayıları, ülkelerin en fazla patent başvurusu yapan şirketleri, Türkiye’nin durumunu, Patentlerin ticarileştirilme modelinin belirlenmesi ve Adres Patent’in nasıl katkı sağlayacağı konularında sunum yaptı. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları İbrahim Şahinoğlu ve Gülçin Özcanlı ‘İlave İstihdam Teşviki’ konusunda sunum yaptı. Sigortalı yönünden aranan şartlar, işyeri yönünden aranan şartlar, destek tutarları konularında bilgi paylaştılar.
Adres Patent, Türk EximBank ve İŞKUR ile Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Binası Kongre Salonu’nda ‘Sanayiciyi Bilgilendirme Semineri’ gerçekleştirdi.

 Adres Patent Üniversite Projeleri Müdürü Seval Yılmaz, Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Uygulamaları Uzmanı Uğur Baltacı, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları İbrahim Şahinoğlu ve Gülçin Özcanlı sunum yaptı. Programın açılışında bir konuşma yapan Adres Patent Genel Müdürü Cumhur Abdullah Akbulut, Türkiye’nin patent sayısının artmasının ekonomiye olumlu etkilerinden söz etti. Sunumlar öncesi Türk Eximbank Gebze Şube Müdürü Zekeriya Karadayı ve Gebze İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Kutlu da konuşma gerçekleştirerek katılımcıları selamladı.

PATENTLERİN TİCARİLEŞTİRİLMESİ

Adres Patent Üniversite Projeleri Müdürü Seval Yılmaz, Marka tescili, Patent ve Faydalı Model, Fikri Sınai Mülkiyet değerlerinin dünyadaki yeri, dünya genelindeki patent başvuru sayıları, ülkelerin en fazla patent başvurusu yapan şirketleri, Türkiye’nin durumunu, Patentlerin ticarileştirilme modelinin belirlenmesi ve Adres Patent’in nasıl katkı sağlayacağı konularında sunum yaptı. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları İbrahim Şahinoğlu ve Gülçin Özcanlı ‘İlave İstihdam Teşviki’ konusunda sunum yaptı. Sigortalı yönünden aranan şartlar, işyeri yönünden aranan şartlar, destek tutarları konularında bilgi paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.