Gebze’de semptomsuz korona vakaları var!

Sağlık 28.05.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de semptomsuz korona vakaları var!

Boston College Biyoloji bölümünden Asistan Profesör ve Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Emrah Altındiş, “Gebze'de 50 bin sağlıklı kişi testlendi ve her 10 bin kişiden 36'sının virüsü semptomsuz taşıdığı gösterildi” dedi. Gebze’de 50 bin kişinin teste tabii tutulduğunu belirten Boston College Biyoloji bölümünden Asistan Profesör ve Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Emrah Altındiş teste tabii tutulanlarda 36'sının virüsü semptomsuz taşıdığını söyledi. Altındiş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünya test sayılarını arttırmaya çalışırken, Türkiye hızla düşürüyor. Gebze'de 50 bin sağlıklı kişi testlendi ve her 10 bin kişiden 36'sının virüsü semptomsuz taşıdığı gösterildi. Bu oran Türkiye’de 300 bin kişi demektir. Bunun 1/10'u olsa 30 bin semptomsuz taşıyıcı eder, testler artmalı!”

Boston College Biyoloji bölümünden Asistan Profesör ve Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Emrah Altındiş, “Gebze'de 50 bin sağlıklı kişi testlendi ve her 10 bin kişiden 36'sının virüsü semptomsuz taşıdığı gösterildi” dedi.

Gebze’de 50 bin kişinin teste tabii tutulduğunu belirten Boston College Biyoloji bölümünden Asistan Profesör ve Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Emrah Altındiş teste tabii tutulanlarda 36'sının virüsü semptomsuz taşıdığını söyledi. Altındiş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünya test sayılarını arttırmaya çalışırken, Türkiye hızla düşürüyor. Gebze'de 50 bin sağlıklı kişi testlendi ve her 10 bin kişiden 36'sının virüsü semptomsuz taşıdığı gösterildi. Bu oran Türkiye’de 300 bin kişi demektir. Bunun 1/10'u olsa 30 bin semptomsuz taşıyıcı eder, testler artmalı!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.