19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de sıcaklıklar vatandaşı zorluyor

Gebze 29.07.2015 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de sıcaklıklar vatandaşı zorluyor

Gebze halkı sıcaklıkların ardından gün içinde dışarı çıkamıyorlar.

Gebze’de sıcaklıkların yoğun yaşandığı bugünlerde vatandaşlar dışarı çıkamıyorlar. İşi dolayısıyla dışarıda çalışanlar veya dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise gölge yerlerde yürümeye özen gösteriyorlar. Kent Meydanında kurulan çeşme vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılaması ve Kent Meydanındaki ağaçlık alanların vatandaşların duraklama yerleri olmasına rağmen sıcak havalar Kent Meydanını terk edilmiş yer gibi gösteriyor. Gebze’de Kent Meydanını bu şekilde görenler gözlerine inanamadı. Meydandaki oturma alanlarının boşluğunun yanı sıra parklarda da çocukların bulunmaması sıcaklıkların vatandaşlar üzerinde etkisini gözler önüne serdi. Bu sıcaklıklarda aranılan tek yer ise ağaç gölgelikleri oluyor. Ve daha önce haberlerimizde belirttiğimiz gibi Koca Mustafa Paşa camii avlusu vatandaşlarını misafir ediyor. Yoğun sıcaklıkların haftasonuna kadar süreceğini belirten yetkililer, kalp ve tansiyon hastalarının ve yaşlılarımızın belli saatlerde dışarı çıkmaması yönünde uyarılarda bulunuyor.    
Gebze halkı sıcaklıkların ardından gün içinde dışarı çıkamıyorlar.

Gebze’de sıcaklıkların yoğun yaşandığı bugünlerde vatandaşlar dışarı çıkamıyorlar. İşi dolayısıyla dışarıda çalışanlar veya dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise gölge yerlerde yürümeye özen gösteriyorlar. Kent Meydanında kurulan çeşme vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılaması ve Kent Meydanındaki ağaçlık alanların vatandaşların duraklama yerleri olmasına rağmen sıcak havalar Kent Meydanını terk edilmiş yer gibi gösteriyor.

Gebze’de Kent Meydanını bu şekilde görenler gözlerine inanamadı. Meydandaki oturma alanlarının boşluğunun yanı sıra parklarda da çocukların bulunmaması sıcaklıkların vatandaşlar üzerinde etkisini gözler önüne serdi. Bu sıcaklıklarda aranılan tek yer ise ağaç gölgelikleri oluyor. Ve daha önce haberlerimizde belirttiğimiz gibi Koca Mustafa Paşa camii avlusu vatandaşlarını misafir ediyor.

Yoğun sıcaklıkların haftasonuna kadar süreceğini belirten yetkililer, kalp ve tansiyon hastalarının ve yaşlılarımızın belli saatlerde dışarı çıkmaması yönünde uyarılarda bulunuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.