19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de sivrisinek sorunu üst seviyede!

Gebze 14.09.2020 - 22:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de sivrisinek sorunu üst seviyede!

Gebze’de bir türlü önüne geçilemeyen sivrisinek sorunu mahalleliyi isyan ettirdi. Mahalle sakinleri, sivrisineklerin kendilerini ısırdıkları fotoğrafları paylaşarak yetkililerden sorunun acil olarak çözülmesini istedi. Gebze Güzeller Mahallesi’nde mahallelinin sinek sorunu bitmek bilmiyor. Önceki akşam Güzeller Mahallesi’nde resmen sivrisinek istilası yaşandı. Camlarını açık bırakan mahallelinin evlerini istila eden sivrisineklere ne ilaç dayandı ne de elektronik sinek kovucular. Bir anda onlarca sivrisineğin evlerine girdiğini gören mahalle halkı neye uğradığını şaşırdı. ACİL ÇÖZÜM GEREKİYOR Evlere akın eden sivrisinekler mahalleliyi çeşitli yerlerinden ısırdı. Neye uğradığını şaşıran ve şok olan mahalle sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslendi. Mahalleli, “Sayın başkanım, Gebze Güzeller Mahallesi’nde son günlerde sivrisinek sayısı arttı. Serinlemek için pencere, balkon kapısı açamaz olduk. Yapılan ilaçlamalar ne yazık ki çok yetersiz. Dakikalar içinde eve giren ve ısırmadık yerimizi bırakmayan sivrisineklere acil bir ilaçlama gerekiyor. Sivrisineklerden hastalık bulaşır mı diye endişe içerisindeyiz. Bu soruna acil çözüm bulmanızı rica ediyoruz” dedi.

Gebze’de bir türlü önüne geçilemeyen sivrisinek sorunu mahalleliyi isyan ettirdi. Mahalle sakinleri, sivrisineklerin kendilerini ısırdıkları fotoğrafları paylaşarak yetkililerden sorunun acil olarak çözülmesini istedi.
Gebze Güzeller Mahallesi’nde mahallelinin sinek sorunu bitmek bilmiyor. Önceki akşam Güzeller Mahallesi’nde resmen sivrisinek istilası yaşandı. Camlarını açık bırakan mahallelinin evlerini istila eden sivrisineklere ne ilaç dayandı ne de elektronik sinek kovucular. Bir anda onlarca sivrisineğin evlerine girdiğini gören mahalle halkı neye uğradığını şaşırdı.
ACİL ÇÖZÜM GEREKİYOR
Evlere akın eden sivrisinekler mahalleliyi çeşitli yerlerinden ısırdı. Neye uğradığını şaşıran ve şok olan mahalle sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslendi. Mahalleli, “Sayın başkanım, Gebze Güzeller Mahallesi’nde son günlerde sivrisinek sayısı arttı. Serinlemek için pencere, balkon kapısı açamaz olduk. Yapılan ilaçlamalar ne yazık ki çok yetersiz. Dakikalar içinde eve giren ve ısırmadık yerimizi bırakmayan sivrisineklere acil bir ilaçlama gerekiyor. Sivrisineklerden hastalık bulaşır mı diye endişe içerisindeyiz. Bu soruna acil çözüm bulmanızı rica ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.