GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de slogan yarışması düzenlenecek

Gebze 02.12.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’de slogan yarışması düzenlenecek

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Gebze’de ikamet eden vatandaşları kapsayan bir slogan yarışması düzenleyecek. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedvir ve kuralların öneminin hissedilmesi için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bir slogan yarışması düzenlenecek. İlçe sağlık müdürü İlhan Kadıoğlu yarışma hakkında bilgi vermek için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Salgınla mücadele kapsamında sosyal mesafe kuralı, maske kullanımı ve hijyen konularında farkındalık oluşturmayı ve bilinçlenmeyi arttırmayı amaçladık. Yarışmaya katılmak için sloganlarını hazırlayan Gebzeli vatandaşlarımız  #BanaBirŞeyOlmazDeme etiketi ile kendi kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşım yapabilirler. Slogan yarışmamız 09.12.2020 tarihine kadar devam edecek. Şimdiden herkese başarılar dilerim. Slogan yarışmasının sonuçları 14.12.2020 tarihinde Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından duyurulacak.”

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Gebze’de ikamet eden vatandaşları kapsayan bir slogan yarışması düzenleyecek.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedvir ve kuralların öneminin hissedilmesi için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bir slogan yarışması düzenlenecek. İlçe sağlık müdürü İlhan Kadıoğlu yarışma hakkında bilgi vermek için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Salgınla mücadele kapsamında sosyal mesafe kuralı, maske kullanımı ve hijyen konularında farkındalık oluşturmayı ve bilinçlenmeyi arttırmayı amaçladık. Yarışmaya katılmak için sloganlarını hazırlayan Gebzeli vatandaşlarımız  #BanaBirŞeyOlmazDeme etiketi ile kendi kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşım yapabilirler. Slogan yarışmamız 09.12.2020 tarihine kadar devam edecek. Şimdiden herkese başarılar dilerim. Slogan yarışmasının sonuçları 14.12.2020 tarihinde Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından duyurulacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.