19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Sokak Defilesi Heyecanı

Gebze 13.03.2019 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Sokak Defilesi Heyecanı

Gebze’de faaliyetini sürdüren Beyaz Gelinlik 15.yılını düzenleyecekleri bir sokak defilesi ile kutlayacak.

Bu kutlamayı defile ile yapmalarını sadece firmalarının kuruluş yıldönümü olarak görülmesinin dışında Gebze ilçesinde sıradışı bir etkinlik organize ederek ilçe halkının da hoş vakit geçirtmek istediklerini belirten Beyaz Gelinlik firmasının sahibi Arife Güzelyurt, Marmara Bölgesi’nin birçok noktasında ki müşterilerine kendi tasarladıkları gelinlik modelleri ile hizmet verdiklerinin altını çizdi. 17 Mart 2019 Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek olan sokak defilesi için Gusso Premium’da bir tanıtım toplantısı düzenleyen Beyaz Gelinlik Sahibi Arife Güzelyurt uzun yıllar İstanbul’da sürdürdükleri moda tasarım sektörüne 2013 yılından beri Gebze’de devam ettiklerini belirtti. Güzelyurt sözlerine şöyle devam etti.” Genelde düzenlenen defileleri belirli bir grup ve kişiler takip eder. Biz bu defileyi tüm Gebze Halkıyla buluşturmak istedik. Herkes katılsın istedik. Bundan dolayı Gebze Meydanını tercih ettik. Nişanlıklarımızı gelinliklerimizi kendimiz çiziyoruz, kendimiz tasarlıyoruz. Üretiminde kendimiz yapıyoruz. GEBZE’YE YAKIŞAN BİR DEFİLE OSUN İSTEDİK Tanıtımını da kendimiz yapmak istedik. Gebze ve Kocaeli deyince direk sanayi akla geliyor. Ama herkes bilmelidir ki Gebze’nin kültürel etkinlikleri de yoğunluktadır. Bizde bu organizasyonumuzu çok büyük tuttuk. Gebze Meydanına, Gebze’ye, Kocaeli’ye yakışır bir defile tasarladık. Biz Türkiye’ye Gebze’yi büyük kültürel organizasyonlar yapan bir şehir olarakta tanıtmak istedik.  Modayı yakından takip ediyoruz. Ancak müşterilerimizin fiziki yapılarını da göz önünde bulundurarak ona hangi modelin daha çok yakışacağını da tasarlayarak müşteriye özel çalışmalar yapıyoruz.  Bu organizasyonda hiçbir sponsor kabul etmedik. Taşın altına elimizi biz koyduk.  Bunun için bize izin veren Gebze Belediyesi’ne Gebze Zabıta Müdürlüğü’ne ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz. Defilemize profesyonel ve amatör çok sayıda mankenlerimiz yer alacak. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze’de faaliyetini sürdüren Beyaz Gelinlik 15.yılını düzenleyecekleri bir sokak defilesi ile kutlayacak.

Bu kutlamayı defile ile yapmalarını sadece firmalarının kuruluş yıldönümü olarak görülmesinin dışında Gebze ilçesinde sıradışı bir etkinlik organize ederek ilçe halkının da hoş vakit geçirtmek istediklerini belirten Beyaz Gelinlik firmasının sahibi Arife Güzelyurt, Marmara Bölgesi’nin birçok noktasında ki müşterilerine kendi tasarladıkları gelinlik modelleri ile hizmet verdiklerinin altını çizdi. 17 Mart 2019 Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek olan sokak defilesi için Gusso Premium’da bir tanıtım toplantısı düzenleyen Beyaz Gelinlik Sahibi Arife Güzelyurt uzun yıllar İstanbul’da sürdürdükleri moda tasarım sektörüne 2013 yılından beri Gebze’de devam ettiklerini belirtti. Güzelyurt sözlerine şöyle devam etti.” Genelde düzenlenen defileleri belirli bir grup ve kişiler takip eder. Biz bu defileyi tüm Gebze Halkıyla buluşturmak istedik. Herkes katılsın istedik. Bundan dolayı Gebze Meydanını tercih ettik. Nişanlıklarımızı gelinliklerimizi kendimiz çiziyoruz, kendimiz tasarlıyoruz. Üretiminde kendimiz yapıyoruz.

GEBZE’YE YAKIŞAN BİR DEFİLE OSUN İSTEDİK

Tanıtımını da kendimiz yapmak istedik. Gebze ve Kocaeli deyince direk sanayi akla geliyor. Ama herkes bilmelidir ki Gebze’nin kültürel etkinlikleri de yoğunluktadır. Bizde bu organizasyonumuzu çok büyük tuttuk. Gebze Meydanına, Gebze’ye, Kocaeli’ye yakışır bir defile tasarladık. Biz Türkiye’ye Gebze’yi büyük kültürel organizasyonlar yapan bir şehir olarakta tanıtmak istedik.  Modayı yakından takip ediyoruz. Ancak müşterilerimizin fiziki yapılarını da göz önünde bulundurarak ona hangi modelin daha çok yakışacağını da tasarlayarak müşteriye özel çalışmalar yapıyoruz.  Bu organizasyonda hiçbir sponsor kabul etmedik. Taşın altına elimizi biz koyduk.  Bunun için bize izin veren Gebze Belediyesi’ne Gebze Zabıta Müdürlüğü’ne ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz. Defilemize profesyonel ve amatör çok sayıda mankenlerimiz yer alacak. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.