GEBZE'DE SOYMADIĞI FABRİKA KALMADI

Gebze 17.12.2015 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE'DE SOYMADIĞI FABRİKA KALMADI

Gebze’de bulunan fabrikalara girerek plastik ham madde çalan zanlı polis ekipler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre: Olay önceki gün Gebze Organize Sanayi Bölgesi ile Sultan Orhan Mahallesi’ndeki işletmelerde meydana geldi. Eray.Y adındaki kişi İstanbul’dan bir araçla Gebze’ye gelerek iki bölgede 4 farklı fabrikaya gidip piyasa değer 50 Bin TL olan plastik ham madde çalarak kayıplara karıştı.Daha sonra şikayetler üzerine harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekipleri yürütmüş oldukları duyarlı çalışma neticesinde Eray.Y’yi Gebze’de gözaltına aldı.Gözaltına alınan kişi emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.Öte yandan Eray.Y’nin daha önceden de hırsızlık suçundan dosyası olduğu öğrenildi.  Kaynak:Kulis Haber
Gebze’de bulunan fabrikalara girerek plastik ham madde çalan zanlı polis ekipler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre: Olay önceki gün Gebze Organize Sanayi Bölgesi ile Sultan Orhan Mahallesi’ndeki işletmelerde meydana geldi. Eray.Y adındaki kişi İstanbul’dan bir araçla Gebze’ye gelerek iki bölgede 4 farklı fabrikaya gidip piyasa değer 50 Bin TL olan plastik ham madde çalarak kayıplara karıştı.Daha sonra şikayetler üzerine harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekipleri yürütmüş oldukları duyarlı çalışma neticesinde Eray.Y’yi Gebze’de gözaltına aldı.Gözaltına alınan kişi emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.Öte yandan Eray.Y’nin daha önceden de hırsızlık suçundan dosyası olduğu öğrenildi. 

Kaynak:Kulis Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.