19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de temizlik başladı

Gebze 19.10.2020 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de temizlik başladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz vatandaşların talepleri doğrultusunda Gebze genelinde sonbahar temizlik çalışmalarının başladığını duyurdu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatı doğrultusunda Gebze’de bahar temizliği seferberliği başlatıldı. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler her gün Gebze’nin bir mahallesinde detaylı temizlik çalışması yürütecek. Mevlana mahallesinde başlayan bahar temizliğinin ilk mesaisinde temizlik personeli ile bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kolaylıklar diledi. HER GÜN BİR MAHALLEDE BAHAR TEMİZLİĞİ OLACAK Vatandaşların talepleri doğrultusunda ‘Sonbahar Temizliği’ adı altında Gebze genelinde temizlik çalışmalarına başladıklarını açıklayarak yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Büyükgöz şu ifadelere yer verdi; “Bugün burada bir geleneğimiz olan bahar temizliğini Gebze’mizde başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Gebze genelinde ‘Sonbahar Temizliği’ adını verdiğimiz detaylı bir temizlik hareketine başlıyoruz. Ekiplerimiz hazırlanan program dahilinde mahallelerimize köşe bucak dokunacağı ayrıntılı bir temizlik çalışması yapacak. İlk durağımız; Mevlana Mahallesi. 23 gün boyunca her gün bir mahallemizin temizliği ekiplerimizce A’dan Z’ye yapılacak dokunulmadık dip köşe kalmayacak. Bu alışkanlığı evlerimiz de de yaşıyoruz ve Gebze’mizde de uygulayacağız. Şimdiden hayırlı olsun ilkbahar temizliğinde buluşmak üzere saygılarımı sunuyor ve çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz vatandaşların talepleri doğrultusunda Gebze genelinde sonbahar temizlik çalışmalarının başladığını duyurdu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatı doğrultusunda Gebze’de bahar temizliği seferberliği başlatıldı. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler her gün Gebze’nin bir mahallesinde detaylı temizlik çalışması yürütecek. Mevlana mahallesinde başlayan bahar temizliğinin ilk mesaisinde temizlik personeli ile bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kolaylıklar diledi.

HER GÜN BİR MAHALLEDE BAHAR TEMİZLİĞİ OLACAK

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ‘Sonbahar Temizliği’ adı altında Gebze genelinde temizlik çalışmalarına başladıklarını açıklayarak yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Büyükgöz şu ifadelere yer verdi; “Bugün burada bir geleneğimiz olan bahar temizliğini Gebze’mizde başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Gebze genelinde ‘Sonbahar Temizliği’ adını verdiğimiz detaylı bir temizlik hareketine başlıyoruz. Ekiplerimiz hazırlanan program dahilinde mahallelerimize köşe bucak dokunacağı ayrıntılı bir temizlik çalışması yapacak. İlk durağımız; Mevlana Mahallesi. 23 gün boyunca her gün bir mahallemizin temizliği ekiplerimizce A’dan Z’ye yapılacak dokunulmadık dip köşe kalmayacak. Bu alışkanlığı evlerimiz de de yaşıyoruz ve Gebze’mizde de uygulayacağız. Şimdiden hayırlı olsun ilkbahar temizliğinde buluşmak üzere saygılarımı sunuyor ve çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.