Gebze’de trafolar boyanıyor

Gebze 25.11.2015 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de trafolar boyanıyor

Kent estetiğine zarar veren görüntüler birer birer ortadan kaldırılıyor.

Kent estetiğine zarar veren görüntüler birer birer ortadan kaldırılıyor. Gebze Belediyesi’nin daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor. Temizlik işlerine bağlı ekipler, ilçe genelinde yazı ve karalamalarla çirkin bir görüntü oluşturan trafoları tespit ederek boyuyor. DAHA TEMİZ VE GÜZEL BİR GEBZE Gelişigüzel yazılan yazı ve karalamaları boyayıp temizleyen görevliler, şehrin birçok noktasında bulunan trafoyu çirkin görüntüden kurtardı. Renkli boyaların kullanıldığı çalışma sonrası trafolar kent estetiğine uygun hale getirildi. Daha temiz ve hijyenik bir Gebze parolası ile çalışan temizlik işleri yetkilileri çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi. Daha öncede gelişi güzel yapıştırılan afiş ve ilanları toplatan yetkililer, kent estetiğinin bozulmaması ve daha temiz ve güzel bir Gebze için gençlerden ve vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istedi.
Kent estetiğine zarar veren görüntüler birer birer ortadan kaldırılıyor.

Kent estetiğine zarar veren görüntüler birer birer ortadan kaldırılıyor. Gebze Belediyesi’nin daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor. Temizlik işlerine bağlı ekipler, ilçe genelinde yazı ve karalamalarla çirkin bir görüntü oluşturan trafoları tespit ederek boyuyor.

DAHA TEMİZ VE GÜZEL BİR GEBZE

Gelişigüzel yazılan yazı ve karalamaları boyayıp temizleyen görevliler, şehrin birçok noktasında bulunan trafoyu çirkin görüntüden kurtardı. Renkli boyaların kullanıldığı çalışma sonrası trafolar kent estetiğine uygun hale getirildi. Daha temiz ve hijyenik bir Gebze parolası ile çalışan temizlik işleri yetkilileri çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi. Daha öncede gelişi güzel yapıştırılan afiş ve ilanları toplatan yetkililer, kent estetiğinin bozulmaması ve daha temiz ve güzel bir Gebze için gençlerden ve vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.