Gebze’de türkü dolu bir gece

Gebze 25.08.2017 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de türkü dolu bir gece

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserde Züleyha Ortak sahne aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Yaz Konserleri kapsamında ünlü şarkıcı Züleyha Ortak, Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi. Züleyha Ortak, düzenlenen konserde sevilen türkülerini seslendirdi. Konsere katılanlarla birlikte türküler söyleyen Ortak, Gebzeli hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. GEBZELİLER İÇİN SÖYLEYEDİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ücretsiz konserde, Anadolu Türkülerinin sevilen yorumcusu genç şarkıcı Züleyha Ortak, Türk Halk Müziği eserleri ağırlıklı repertuvarıyla sahne aldı. Sevilen türküleri söyleyen Züleyha Ortak, Gebzelilerin beğenisini kazandı. Öte yandan 25 Ağustos Cuma günü (bugün) ise sevilen sanatçı Buray, Gebzeliler ile bir araya gelecek.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserde Züleyha Ortak sahne aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Yaz Konserleri kapsamında ünlü şarkıcı Züleyha Ortak, Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi. Züleyha Ortak, düzenlenen konserde sevilen türkülerini seslendirdi. Konsere katılanlarla birlikte türküler söyleyen Ortak, Gebzeli hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

GEBZELİLER İÇİN SÖYLEYEDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ücretsiz konserde, Anadolu Türkülerinin sevilen yorumcusu genç şarkıcı Züleyha Ortak, Türk Halk Müziği eserleri ağırlıklı repertuvarıyla sahne aldı. Sevilen türküleri söyleyen Züleyha Ortak, Gebzelilerin beğenisini kazandı. Öte yandan 25 Ağustos Cuma günü (bugün) ise sevilen sanatçı Buray, Gebzeliler ile bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.