Gebze’de Uyuşturucu İle Mücadele Konuşuldu

Gebze 09.11.2018 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Uyuşturucu İle Mücadele Konuşuldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıda 2018 yılında ‘Uyuşturucu ile mücadele’ konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Yapılanların değerlendirilmesi ardından yılı çalışma programları hazırlandı. Kaymakamlık makamı toplantı salonunda Kaymakam Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan, İşkur Müdürü Nurullah Karataş, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın, Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gümrük Müdürü Abdullaziz İlhan, Tarım Müdürü Murat Taşdemir katıldı. MÜCADELE DEVAM EDECEK Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Uyuşturucu ile mücadele devlet yöneticilerimizin öncelikli olarak odaklandıkları konuların başında gelmektedir. Ülkemizin terör örgütlerine karşı verdiği çok boyutlu karar ve başarılı mücadelesi bu örgütlerin gerek finansmanında gerekse insan kaynağının temininde kullandığı uyuşturucu ticaretini büyük oranda engellemiştir. Bu bağlamda çalışmalar hız kazanacak ve uyuşturucu madde kullanımı en aza indirgenene kadar devam edecektir.” dedi. Kaymakam Güler uyuşturucu ile mücadele konusunun gelecek nesiller açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparken, tüm katılanlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıda 2018 yılında ‘Uyuşturucu ile mücadele’ konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Yapılanların değerlendirilmesi ardından yılı çalışma programları hazırlandı. Kaymakamlık makamı toplantı salonunda Kaymakam Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan, İşkur Müdürü Nurullah Karataş, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın, Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gümrük Müdürü Abdullaziz İlhan, Tarım Müdürü Murat Taşdemir katıldı.

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Uyuşturucu ile mücadele devlet yöneticilerimizin öncelikli olarak odaklandıkları konuların başında gelmektedir. Ülkemizin terör örgütlerine karşı verdiği çok boyutlu karar ve başarılı mücadelesi bu örgütlerin gerek finansmanında gerekse insan kaynağının temininde kullandığı uyuşturucu ticaretini büyük oranda engellemiştir. Bu bağlamda çalışmalar hız kazanacak ve uyuşturucu madde kullanımı en aza indirgenene kadar devam edecektir.” dedi. Kaymakam Güler uyuşturucu ile mücadele konusunun gelecek nesiller açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparken, tüm katılanlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.