Gebze'de Uyuşturucuya Darbe

Gebze 26.10.2017 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Uyuşturucuya Darbe

Kocaeli Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri,  İstanbul'a giden bir aracı takibe alarak  Gebze'de durdurdu. TIR'da yapılan aramada 66 paket halinde 289 kilo 440 gram esrar ile 22 paket halinde 27 kilo 500 gram toz esrar olmak üzere 316 kilo 940 gram esrar ele geçirildi.  Polis, aracın sürücüsünü gözaltına aldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri ise  İstanbul'a giden bir aracı durduruldu. Araç içerisine gizlenen 89 paket halinde 46 kilo eroin ele geçirildi.  Polis 2 kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri,  İstanbul'a giden bir aracı takibe alarak  Gebze'de durdurdu. TIR'da yapılan aramada 66 paket halinde 289 kilo 440 gram esrar ile 22 paket halinde 27 kilo 500 gram toz esrar olmak üzere 316 kilo 940 gram esrar ele geçirildi.  Polis, aracın sürücüsünü gözaltına aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri ise  İstanbul'a giden bir aracı durduruldu. Araç içerisine gizlenen 89 paket halinde 46 kilo eroin ele geçirildi.  Polis 2 kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.