19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Yakalandı!

Gebze 16.09.2017 - 08:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Yakalandı!

Gebze de alışveriş yapan kadının çantasından hırsızlık yapmaya çalışan 2 kişi suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı güven timleri, Hacıhalil Mahallesindeki pazar yerinde durumundan şüphelendikleri G.A. ve H.A'yı takibe aldı. Ekipler, alışveriş yapan bir kadının çantasından hırsızlık yapmaya çalışan şüphelilere anında müdahale etti. Gözaltına alınan zanlıların benzer suçlardan sabıka kayıtlarının olduğu belirlenirken, H.A'nın denetimli serbestlikten yararlandığı öğrenildi.

Gebze de alışveriş yapan kadının çantasından hırsızlık yapmaya çalışan 2 kişi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı güven timleri, Hacıhalil Mahallesindeki pazar yerinde durumundan şüphelendikleri G.A. ve H.A'yı takibe aldı.

Ekipler, alışveriş yapan bir kadının çantasından hırsızlık yapmaya çalışan şüphelilere anında müdahale etti.

Gözaltına alınan zanlıların benzer suçlardan sabıka kayıtlarının olduğu belirlenirken, H.A'nın denetimli serbestlikten yararlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.