GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de yakalandı!

Gebze 04.06.2020 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de yakalandı!

Gasp suçundan aranan, 8 yıl 4 ay hapis cezası olan S.B. isimli şahıs Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Gebze’de yakalandı.  8 yıl 4 ay hapis cezası olan, gasp suçundan aranan S.B. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile Gebze’de yakalandı. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıs adli makamlarca tutuklandı. İl emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında silahlı yağma (Gasp) suçundan 8 yıl 4 ay ağır hapis cezası ile aranan S.B. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile 04.06.2020 günü Gebze’de yakalanmıştır. Hükümlü şahıs aynı gün Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Gasp suçundan aranan, 8 yıl 4 ay hapis cezası olan S.B. isimli şahıs Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Gebze’de yakalandı. 
8 yıl 4 ay hapis cezası olan, gasp suçundan aranan S.B. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile Gebze’de yakalandı. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıs adli makamlarca tutuklandı. İl emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında silahlı yağma (Gasp) suçundan 8 yıl 4 ay ağır hapis cezası ile aranan S.B. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile 04.06.2020 günü Gebze’de yakalanmıştır. Hükümlü şahıs aynı gün Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.