Gebze'de Yakalandılar!

Gebze 05.02.2018 - 20:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Yakalandılar!

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Karacaağaç Mahallesi'ndeki bir villada gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, villanın güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini tespit eden ekipler,  Gebze de düzenlediği operasyonda, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İzzettin Çatal ile Sami Bayram ve Aytekin Bayram'ı gözaltına aldı. Ekipler, şüphelilerin evlerinde yaptıkları aramada Bolu'dan çalınan malzemelere de ulaştı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye getirilen şüpheliler, savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Karacaağaç Mahallesi'ndeki bir villada gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, villanın güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini tespit eden ekipler,  Gebze de düzenlediği operasyonda, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İzzettin Çatal ile Sami Bayram ve Aytekin Bayram'ı gözaltına aldı.

Ekipler, şüphelilerin evlerinde yaptıkları aramada Bolu'dan çalınan malzemelere de ulaştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye getirilen şüpheliler, savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.