Gebze'de Yangın

Gebze 09.04.2016 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de Yangın

Gebze'de boyahanede çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilendiKocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bir fabrikanın boyahanesinde çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilenerek, tedavi altına alındı.

Gebze de bir fabrikanın boyahanesinde çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilenerek, tedavi altına alındı. Bu akşam saatlerinde,  Gebze  Hasköy Sanayi Sitesi'nde bulunan bir trafo kazanı imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikanın boyahanesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 40 yaşındaki  İbrahim Koçak, 49 yaşındaki Osman Afalcı, 32 yaşındaki Harun  Çorlu, 42 yaşındaki  Mehmet Balcı, 30 yaşındaki Yakup Çınar, 34 yaşındaki Erkan Seyel ve ismi öğrenilemeyen 2 işçi  Darıca  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gebze'de boyahanede çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilendiKocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bir fabrikanın boyahanesinde çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilenerek, tedavi altına alındı.

Gebze de bir fabrikanın boyahanesinde çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilenerek, tedavi altına alındı.

Bu akşam saatlerinde,  Gebze  Hasköy Sanayi Sitesi'nde bulunan bir trafo kazanı imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikanın boyahanesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 40 yaşındaki  İbrahim Koçak, 49 yaşındaki Osman Afalcı, 32 yaşındaki Harun  Çorlu, 42 yaşındaki  Mehmet Balcı, 30 yaşındaki Yakup Çınar, 34 yaşındaki Erkan Seyel ve ismi öğrenilemeyen 2 işçi  Darıca  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.