19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de yangın

Gebze 05.01.2017 - 07:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de yangın

Gebze de bir apartmanın bodrum katındaki kömürlükte çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi. Yangında, Suriye uyruklu bir kişinin kaldığı daire kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, Arapçeşme Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde 3 katlı bir apartmanın bodrum katındaki kömürlükte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Alevlerin üst kattaki dairelere sıçradığını gören vatandaşlar, pencerelere taş atarak ev sakinlerini uyardı. Çevredeki vatandaşlar binaya girerek, dumandan etkilenen kişileri dışarı çıkardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen Hamza K. (13), Mustafa K. (15), Enes Mevlüt K. (11) ve Asiye E'ye (66) ambulansta oksijen vererek müdahale etti. Yine dumandan etkilenen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Suriye uyruklu Hüseyin Juha'nın kaldığı dairenin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için çalışma başlatıldı.

Gebze de bir apartmanın bodrum katındaki kömürlükte çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi.

Yangında, Suriye uyruklu bir kişinin kaldığı daire kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, Arapçeşme Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde 3 katlı bir apartmanın bodrum katındaki kömürlükte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Alevlerin üst kattaki dairelere sıçradığını gören vatandaşlar, pencerelere taş atarak ev sakinlerini uyardı. Çevredeki vatandaşlar binaya girerek, dumandan etkilenen kişileri dışarı çıkardı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen Hamza K. (13), Mustafa K. (15), Enes Mevlüt K. (11) ve Asiye E'ye (66) ambulansta oksijen vererek müdahale etti. Yine dumandan etkilenen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Suriye uyruklu Hüseyin Juha'nın kaldığı dairenin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.