Gebze'de Yangın!

Gebze 11.09.2017 - 19:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Yangın!

Osman Yılmaz Mahallesi 625 sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatısında yangın çıktı

Gebze’de bir apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.   Alınan bilgiye göre, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın çatı kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, Körfez, Derince ve İzmit'ten itfaiye ekipleri sevk edildi.   Ekiplerin kısa sürede müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saat içerisinde kontrol altına alındı. Yangın sonucu binanın çatı bölümünde hasar meydana geldi   Öte yandan yangına müdahale ederken hafif yaralanan itfaiye görevlileri Abdullah Aydemir ve Hasan Büyükçolpan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Osman Yılmaz Mahallesi 625 sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatısında yangın çıktı

Gebze’de bir apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

 

Alınan bilgiye göre, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın çatı kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova, Körfez, Derince ve İzmit'ten itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Ekiplerin kısa sürede müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saat içerisinde kontrol altına alındı.

Yangın sonucu binanın çatı bölümünde hasar meydana geldi

 

Öte yandan yangına müdahale ederken hafif yaralanan itfaiye görevlileri Abdullah Aydemir ve Hasan Büyükçolpan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.