Gebze’de Yeniden Refah rüzgarı

Gebze 28.07.2019 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de Yeniden Refah rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ile Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Gebze Muhtarlar Derneği ve Hizmet İş Gebze’ye ziyarette bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ilk olarak Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Oğuz’a yaptı. Tekrar başkanlığa seçilen Ahmet Oğuz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Aras, Yeniden Refah Partisi Kocaeli teşkilatlanmaları hakkında bilgi verdi. Kocaeli’nde 12 ilçede teşkilatları kurduklarını ilçe kongrelerini ve il kongresini yaptıklarını belirten Aras, daha sonra Gebze Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkan Yardımcısı İrfan Malkoç Bey’i ziyaret eden ekip, muhtarların halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olduğunu bu yüzden sık sık muhtarları ziyaret ederek mahallelerimizin genel yapılarını ortaya çıkaracaklarını belirtti. KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALIYORLAR Muhtarlar Derneği ziyareti ardından Hak-iş’e bağlı Hizmet İş sendikası Gebze Belediyesi Temsilcisi Mehmet Avcı’yı ziyaret eden Aras, “İktidar; işçiye memura ve emekliye12,5 milyon emekli ve 2,5 milyon memurun merakla beklediği temmuz ayı zamlarını açıklamış bulunuyor. Buna göre hükümet memura ve emekliye 5 zam vermiştir. Aynı hükümet çaya, şekere, elektriğe yüzde 15 zam yapmıştır. Böylelikle hükümet kaşıkla verip kepçe ile alma geleneğine devam edeceğini bir kez daha ispat etmiştir. Lakin halkın artık buna dayanacak gücü kalmamıştır. Halkımız bu manzara karşısında bizi gördüğü her yerde, neredesin Erbakan hocam diyerek boynumuza sarılmaktadır” dedi
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ile Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Gebze Muhtarlar Derneği ve Hizmet İş Gebze’ye ziyarette bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ilk olarak Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Oğuz’a yaptı. Tekrar başkanlığa seçilen Ahmet Oğuz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Aras, Yeniden Refah Partisi Kocaeli teşkilatlanmaları hakkında bilgi verdi. Kocaeli’nde 12 ilçede teşkilatları kurduklarını ilçe kongrelerini ve il kongresini yaptıklarını belirten Aras, daha sonra Gebze Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkan Yardımcısı İrfan Malkoç Bey’i ziyaret eden ekip, muhtarların halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olduğunu bu yüzden sık sık muhtarları ziyaret ederek mahallelerimizin genel yapılarını ortaya çıkaracaklarını belirtti.

KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALIYORLAR

Muhtarlar Derneği ziyareti ardından Hak-iş’e bağlı Hizmet İş sendikası Gebze Belediyesi Temsilcisi Mehmet Avcı’yı ziyaret eden Aras, “İktidar; işçiye memura ve emekliye12,5 milyon emekli ve 2,5 milyon memurun merakla beklediği temmuz ayı zamlarını açıklamış bulunuyor. Buna göre hükümet memura ve emekliye 5 zam vermiştir. Aynı hükümet çaya, şekere, elektriğe yüzde 15 zam yapmıştır. Böylelikle hükümet kaşıkla verip kepçe ile alma geleneğine devam edeceğini bir kez daha ispat etmiştir. Lakin halkın artık buna dayanacak gücü kalmamıştır. Halkımız bu manzara karşısında bizi gördüğü her yerde, neredesin Erbakan hocam diyerek boynumuza sarılmaktadır” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.