Gebze’de yollara 1.000 ton tuz döküldü

Gebze 31.12.2015 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de yollara 1.000 ton tuz döküldü

Gebze’de yollara 1.000 ton tuz döküldü. Fen İşleri’ne bağlı 20 kişilik ekip 24 saat görevde. Gebze’de gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının ulaşımı olumsuz yönde etkilememesi için Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Meteorolojiden gelen uyarıları dikkate alarak hazırlıklarını tamamlayan fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezi, ana arterler, cadde ve sokaklarda da kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların sorun yaşamaması için vardiyalı olarak çalışmalarına devam eden fen işleri karla mücadele timleri sayesinde kent içi yollarda ulaşım durmadı. Fen işleri müdürlüğü karla mücadeleyi etkin bir şekilde yürütmek için 3 adet tuzlama robotu, 6 kepçe, 2 greyder, 1 ekskavatör, 15 kamyon ve 20 kişilik personelle görev yapıyor. Gebze Belediyesi yetkilileri, ulaşımın aksamaması için özel araç sahiplerini kar lastiği takmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.

Gebze’de yollara 1.000 ton tuz döküldü. Fen İşleri’ne bağlı 20 kişilik ekip 24 saat görevde. Gebze’de gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının ulaşımı olumsuz yönde etkilememesi için Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Meteorolojiden gelen uyarıları dikkate alarak hazırlıklarını tamamlayan fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezi, ana arterler, cadde ve sokaklarda da kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların sorun yaşamaması için vardiyalı olarak çalışmalarına devam eden fen işleri karla mücadele timleri sayesinde kent içi yollarda ulaşım durmadı. Fen işleri müdürlüğü karla mücadeleyi etkin bir şekilde yürütmek için 3 adet tuzlama robotu, 6 kepçe, 2 greyder, 1 ekskavatör, 15 kamyon ve 20 kişilik personelle görev yapıyor. Gebze Belediyesi yetkilileri, ulaşımın aksamaması için özel araç sahiplerini kar lastiği takmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.