19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de yolun ortasında şok kavga!

Gebze 03.05.2016 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de yolun ortasında şok kavga!

Gebze'de yolun ortasında kavga eden kadın sürücü görenleri şoke etti.

Gebze'nin en işlek ve  trafiğin en yoğun olduğu Atatürk Caddesindeki kavga görenleri şoke etti. Nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yolun ortasında arabasını durduran kadın sürücü, karşı yola geçen bir gençle tartışmaya başladı. Bir anda onlarca kişinin toplandığı ve seyretmeye başladığı kavgada kadın sürücüyü sakinleştirmek için birçok kişi araya girdi. Öfkesi dinmeyen ve sürekli olarak, "Seni bulacağım, göreceksin" diye bağıran kadın sürücü hem geliş hem gidiş yönündeki trafiği bir anda felç etti. Gebzelilerin dakikalarca toplanıp seyrettiği kavga sonrasında zorlukla sakinleştirilen kadın sürücü aracına binerek hızla uzaklaştı. Caddedeki esnaf ve yoldan geçenlerin şaşıknlıkla müdahil olup tanıklık ettiği kavga sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemen diğer sürücüler yollarına devam etti.
Gebze'de yolun ortasında kavga eden kadın sürücü görenleri şoke etti.

Gebze'nin en işlek ve  trafiğin en yoğun olduğu Atatürk Caddesindeki kavga görenleri şoke etti. Nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yolun ortasında arabasını durduran kadın sürücü, karşı yola geçen bir gençle tartışmaya başladı. Bir anda onlarca kişinin toplandığı ve seyretmeye başladığı kavgada kadın sürücüyü sakinleştirmek için birçok kişi araya girdi.

Öfkesi dinmeyen ve sürekli olarak, "Seni bulacağım, göreceksin" diye bağıran kadın sürücü hem geliş hem gidiş yönündeki trafiği bir anda felç etti. Gebzelilerin dakikalarca toplanıp seyrettiği kavga sonrasında zorlukla sakinleştirilen kadın sürücü aracına binerek hızla uzaklaştı. Caddedeki esnaf ve yoldan geçenlerin şaşıknlıkla müdahil olup tanıklık ettiği kavga sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemen diğer sürücüler yollarına devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.