Gebze’de Zafer Kutlanacak

Gebze 27.08.2018 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Zafer Kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de bir dizi kutlamalar olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünde Gebze’de kutlama programı yapılacak. Kutlama programı kapsamında çelenk sunma töreni ve resmikabul töreni gerçekleştirilecek. Çelenk sunma töreni 30 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak. Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına yönetmelik gereği kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye çelenk sunacak. Çelenklerin sunumundan sonra istiklal marşının okunmasıyla meydandaki programa sona erecek. KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL EDECEK Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler saat 10.30’da makamında tebrikleri kabul edecek. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte tebrikleri kabul edecek. Kaymakamlıktaki programın ardından kutlamalar son bulacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de bir dizi kutlamalar olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünde Gebze’de kutlama programı yapılacak. Kutlama programı kapsamında çelenk sunma töreni ve resmikabul töreni gerçekleştirilecek. Çelenk sunma töreni 30 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak. Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına yönetmelik gereği kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye çelenk sunacak. Çelenklerin sunumundan sonra istiklal marşının okunmasıyla meydandaki programa sona erecek.

KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL EDECEK

Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler saat 10.30’da makamında tebrikleri kabul edecek. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte tebrikleri kabul edecek. Kaymakamlıktaki programın ardından kutlamalar son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.