Gebze’de Zafer Kutlanacak

Gebze 29.08.2018 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Zafer Kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de bir dizi kutlamalar olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünde Gebze’de kutlama programı yapılacak. Kutlama programı kapsamında çelenk sunma töreni ve resmikabul töreni gerçekleştirilecek. Çelenk sunma töreni 30 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak. Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına yönetmelik gereği kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye çelenk sunacak. Çelenklerin sunumundan sonra istiklal marşının okunmasıyla meydandaki programa sona erecek. KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL EDECEK Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler saat 10.30’da makamında tebrikleri kabul edecek. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte tebrikleri kabul edecek. Kaymakamlıktaki programın ardından kutlamalar son bulacak. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Kaymakam Güler, “Bugün Kahraman Türk Ordusunun, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yüce Türk Milleti ile bir bütün olarak verdiği destansı mücadelenin sonunda, Türk Zaferinin  96. Yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. ŞANLI ZAFER Yüce Türk Milletimizin Büyük Önder Atatürk önderliğinde düşmana karşı çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik duygusu içinde  vatan sevgisinin, azim ve iradesinin bir eseri olarak ortaya çıkan bu zaferle düşmanlarımızı mağlup edilmiştir. Bu zafer aynı zamanda Türk tarihi için de bir dönüm noktası olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin de temellerinin  atıldığı, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin, azim ve kararlılığının, vatan ve bağımsızlık aşkıyla yanan bir millet olduğunun, söz konusu vatan ve bağımsızlık olduğunda nasıl mücadele edildiğinin gösterildiği  şanlı bir zaferdir. SAYGIYLA ANIYORUM Türk tarihine altın harflerle yazılmış olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıl dönümünde böyle bir milletin ve onun bağrından çıkan Türk Ordusunun mensubu olmakla gurur duyuyoruz. Başta 30 Ağustos Zaferinin mimarı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve her karış vatan toprağının korunması için canını seve seve  feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, Kahraman Gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de bir dizi kutlamalar olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünde Gebze’de kutlama programı yapılacak. Kutlama programı kapsamında çelenk sunma töreni ve resmikabul töreni gerçekleştirilecek. Çelenk sunma töreni 30 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak. Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına yönetmelik gereği kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye çelenk sunacak. Çelenklerin sunumundan sonra istiklal marşının okunmasıyla meydandaki programa sona erecek.

KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL EDECEK

Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler saat 10.30’da makamında tebrikleri kabul edecek. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte tebrikleri kabul edecek. Kaymakamlıktaki programın ardından kutlamalar son bulacak. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Kaymakam Güler, “Bugün Kahraman Türk Ordusunun, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yüce Türk Milleti ile bir bütün olarak verdiği destansı mücadelenin sonunda, Türk Zaferinin  96. Yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

ŞANLI ZAFER

Yüce Türk Milletimizin Büyük Önder Atatürk önderliğinde düşmana karşı çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik duygusu içinde  vatan sevgisinin, azim ve iradesinin bir eseri olarak ortaya çıkan bu zaferle düşmanlarımızı mağlup edilmiştir. Bu zafer aynı zamanda Türk tarihi için de bir dönüm noktası olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin de temellerinin  atıldığı, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin, azim ve kararlılığının, vatan ve bağımsızlık aşkıyla yanan bir millet olduğunun, söz konusu vatan ve bağımsızlık olduğunda nasıl mücadele edildiğinin gösterildiği  şanlı bir zaferdir.

SAYGIYLA ANIYORUM

Türk tarihine altın harflerle yazılmış olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıl dönümünde böyle bir milletin ve onun bağrından çıkan Türk Ordusunun mensubu olmakla gurur duyuyoruz. Başta 30 Ağustos Zaferinin mimarı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve her karış vatan toprağının korunması için canını seve seve  feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, Kahraman Gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.