19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de zincirleme kaza: 4 Yaralı

Gebze 03.08.2018 - 08:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de zincirleme kaza: 4 Yaralı

Gebze’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Gebze’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, E-5 karayolu Tatlıkuyu Köprüsü altı İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan C.G. (36) yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu bankete düştü. Bankete düştükten sonra savrulan araç, beton bariyerde bulanan bir yayaya çarparak ve yola savrulmasına neden oldu. ARAÇLAR BİRBİRİNE GİRDİ Meydan gelen kaza sonrasında Y.S. idaresindeki kamyonet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu, C.G. yönetimindeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Yine arkadan gelen İ.H. yönetimindeki taksi ise A.B. yönetimindeki taksi ile çarpıştı.  4 aracın karıştığı zincirleme kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan yaralı Y.Y.’ye olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. Daha sonra yaralı Y.Y. ve C.G. ile aynı araçta olan 2 kişi Farabi Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, zincirleme kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Gebze’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Gebze’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, E-5 karayolu Tatlıkuyu Köprüsü altı İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan C.G. (36) yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu bankete düştü. Bankete düştükten sonra savrulan araç, beton bariyerde bulanan bir yayaya çarparak ve yola savrulmasına neden oldu.

ARAÇLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Meydan gelen kaza sonrasında Y.S. idaresindeki kamyonet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu, C.G. yönetimindeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Yine arkadan gelen İ.H. yönetimindeki taksi ise A.B. yönetimindeki taksi ile çarpıştı.  4 aracın karıştığı zincirleme kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan yaralı Y.Y.’ye olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. Daha sonra yaralı Y.Y. ve C.G. ile aynı araçta olan 2 kişi Farabi Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, zincirleme kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.