GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze'de Zincirleme Kaza!

Gebze 21.07.2018 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de Zincirleme Kaza!

Gebze'de hızını alamayan kamyonetin önce hafif ticari araca ardından da tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza Gebze Barış Mahallesi TÜBİTAK Koşu Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aşırı yağış nedeniyle 25 AL 512 plakalı kamyonet sürücüsü Muhammed A. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önünde seyir halinde olan Ersin K. idaresindeki 34 UT 5886 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Hızını alamayan kamyonet daha sonra adres sormak için yolun sağında duran Sedat Y. idaresindeki 33 ALU 92 plakalı tıra çarparak, yol kenarındaki tabelaya vurup durabildi. Meydana gelen kazada hafif ticari araçta bulunan Cüneyt Y., Koray C. ve Sedatcan G. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralıları Darıca Farabi ve Gebze Fatih Devlet hastanelerine kaldırdı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başattı.
Gebze'de hızını alamayan kamyonetin önce hafif ticari araca ardından da tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza Gebze Barış Mahallesi TÜBİTAK Koşu Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aşırı yağış nedeniyle 25 AL 512 plakalı kamyonet sürücüsü Muhammed A. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önünde seyir halinde olan Ersin K. idaresindeki 34 UT 5886 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Hızını alamayan kamyonet daha sonra adres sormak için yolun sağında duran Sedat Y. idaresindeki 33 ALU 92 plakalı tıra çarparak, yol kenarındaki tabelaya vurup durabildi.

Meydana gelen kazada hafif ticari araçta bulunan Cüneyt Y., Koray C. ve Sedatcan G. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralıları Darıca Farabi ve Gebze Fatih Devlet hastanelerine kaldırdı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.